Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nosane
Uczepiłaś się jednego fragmentu, zamiast załapać ogólny sens wypowiedzi. Poza tym nie gadaj mi tu, że są 12-latki zachowujące się jak 20-latki. W to nie uwierzę. Osoba 12 letnia to dzieciak, który interesuje się tylko zabawą, natomiast 20latek zdarza się, że ma już własne mieszkanie, pracę a czasem na wet i rodzinę na utrzymaniu. Przesadziłaś...
|
Wydaje mi sie ze niewiele wiesz o zyciu roznych grup spolecznych w Polsce... wielu osobom dziecinstwo konczy sie bardzo wczesnie... Uwierz ze nie kazdy 12latek interesuje sie tylko zabawa... znam kilka takich przypadkow... osoby te nie maja latwego zycia a o zabawie moga tylko pomarzyc.... Ale to juz zupelnie innny temat...
Cytuj:
I proszę Cię, popatrz czasem na klawiaturę, naucz się interpunkcji i przeczytaj chociaż raz to, co napisałaś. Czasem nie można zrozumieć co napisałaś. A poza tym, jak zwracasz się do kogoś, to pisz "Ci", "Ty" z wielkiej litery... wymaga tego dobre wychowanie.
|
Przyznam... popelnilam wiele bledow glownie w interpunkcji lub kolejnosci liter... spieszylam sie przy pisaniu... nie bede edytowala tamtego posta i poprawiala literowek bo czuje ze nie o to Ci chodzilo... Co do form grzecznosciowych.. nie jestem przywyczajona do uzywania przy nich wielkiej litery gdy pisze teksty na komputerze
Co do sugerowania sie wygladem.. to byl tylko taki moj maly dopisek i wcale nie twierdze ze sie "powloka zewnetrzna" kierujesz przy ocenie innych...
nawiazujac do Twoich obserwacji... powiedz mi jak wywnioskowales ze
Cytuj:
osoby, które kradną/niszczą/psują/zabijają/wkurzają najczęściej są w tym właśnie wieku.
|
czyzbys do kazdej osoby podchodzil i pytal ja o wiek? Bardzo w to watpie
Cytuj:
Po jednym poście z którego błędnie wyczytałaś sens już mnie oceniłaś...
|
Uwierz ze nie ocenilam Cie jeszcze... dla mnie jestes Panem X ktorego nie poznalam dotychczas i jesli juz gdzies mam Cie zaliczyc to do grupy "nieznajomi" a takich na pewno nie oceniam z powodu oczywistego.. po prostu nie mam podstaw do oceniania czlowieka jesli go nie znam osobiscie...
Jesli zmienilam sens twojej wczesniejszej wypowiedzi to bardzo przepraszam... przeczytam jeszcze raz i postaram sie to zinterpretowac nie zwazajac na to co wczesniej wywnioskowalam
Pozdrawiam
Ps. Nie lubie czepiac sie na sile i nie mam zamiaru tego robic..