Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2007, 20:49   #443
Foto_scr
Zbanowany

Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock

Stan: Niegrający
Domyślny

@up
Przeszukałem wszystkie strony tego tematu i mogę powiedzieć parę rzeczy:
-70% to bzdurne posty zawierające w sobie arcybanalne wymysły polegające mniej więcej na rozmyślaniu, jak się dostac i czy w ogóle się da. Nie doszukałem się w nich jakichkolwiek konkretnych informacji, to jest po prostu gadanie o niczym, że się tak wyrażę.
-5% to rzeczowe, konkretne wypowiedzi, poparte stosownymi i w miarę konkretnymi argumentami, ktoś tam nawet pokazał zdjęcie z bota, że do tego całego skarbca imperatora nie da się wejść ani z dołu, ani głównym wejściem, albowiem jest poukładany rząd kamieni, przez które jak wiadomo w Tibii nie da się przechodzić. Użytkownik, który mówi cokolwiek mądrego w tym całym temacie to Vil. Osoba, która przedstawiła Wam zdjęcia, kochani, to XIII.
-cała reszta to spam i utwierdzanie tych mądrych w przekonaniu, że jakiś Quest istnieje. W porządku, ale jak na razie tego nie można nazwać Questem, bo nikt tu nie odkrył niczego, co mogłoby naprowadzić kogokolwiek naprzód w poszukiwaniach.

Miło, że podoba Ci się ten wierszyk. Moim zdaniem jest po prostu żałosny, a ten osobnik może zostać zbanowany za takie występki (offensive statement bodajże).
Popracuj nad interpunkcją, stary.

Żegnam.
Foto_scr jest offline   Odpowiedz z Cytatem