Chamstwo na rooku było, jest i będzie i nic tego nie zmieni. Nie wiem czy warto się rozpisywać, bo cóż mogę napisać skoro sam jestem rookgaardowym chamem, nieukrywam trapuje wszystkich bez wyjątków kierując się dwoma zasadami one race, human race (odczytaj to że każdy jest dla mnie równy bez względu na narodowość, Brazylijczyk, Polak, Szwed jest dla mnie potencjalną ofiarą) oraz że bez kasy jest ciężko (opłacalność trapów jest coraz niższa, ze względu na bank, na którym podobno zyskaliśmy). Nie mam litości, a potwierdzić może to każdy kto wpadnie w moje sidła. Ach straszny ze mnie materialista.
Do rzeczy. Pierwszy przejaw chamstwa. Ostatnio zauważyłem, że już nie można normalnie poexpić pod sklepem All Dee, non stop przemyka na każdym serwerze bez wyjątków czasem nie jeden a kilka botów.
Drugi przejaw chamstwa. Spamowanie. Każdy zna podejście zwykłych graczy do h'levelowych rookstayerów. Otóż uważają że skoro ktoś ma taki level, to od razu obdaruje każdego mace'ą. Chorą rzeczą jest słyszeć od każdego napotkanego gracza plz mace, plz fri itanz. A w przypadku odmowy, wulgarnych słów pod naszym adresem, lub naszych bliskich. Ale ja mam na to lekarstwo, F12, niektórzy już wiedzą co się tam kryje. Jedyne co podoba mi się to hunted, hunted jest roXor bynajmniej dla mnie
Trzeci przejaw chamstwa trapowanie (czytaj piewszy akapit).
Czy coś pominąłem?
Ah, klonowanie (połóż coś, zacznij się kręcić i napisz LOL, albo naciśnij ctrl+l).
I to jeszcze nie koniec a czym że jest sprzedaż krwistych "life fluidów"?
Aaa chamstem odznaczają się zarówno Polacy, Brazylijczycy, Niemcy etc. bez wyjątku. No może przesadziłem anglojęzyczne nacje mają więcej ogłady od przeciętnego Polaka, no ale Polacy z natury są krnąbrni.
Tak to już koniec.
Wasz Res
|