Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2007, 13:41   #20
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Cool

Dla mnie dobrym wirusem w .rec byly wirus ktory po odpaleniu w TibiCam infekowal by komputer (keyloggerem lub czyms dajacym dostep do kompa hackerowi). Moze nawet film nie chodzic. Wazne, zeby infekowal kompa. Moze naawet wykrywac go antivir. NIECH TYLKO KTOS STWORZY WIRUSA ktory potrafi zainfekowac kompa po otworzeniu w TibiCam. Przeciez sa czasem filmy uszkodzone i nie dzialaja, a ja zawsze je olewam i usuwam, wiec jakby sie zainstalowal wirus to bym nie wiedzial.
Tibicams.com powinno cos z tym zrobic :>
Znaja dzialanie TibiCam. Znaja sie na programowaniu. Powinni zrobic skrypt ktory by sprawdzal czy plik .rec (wgrywany) nie zawiera instrukcji uzywanych przez najpopularniejsze keyloggery i trojany oraz sprawdzajacy czy film puszczony pokaze lvl krecacego. Jesli nie to odrzucic film -.-
Wtedy mozna by juz spokojnie sciagac filmy tam hostowane..

"Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo trudne do wykonania. Ale póki co-nie ma co się ihmo martwić" juz chyba latwiej byloby sie wlamac na tibicams.com wgrac tam swojego przerobionego TibiCam***** z nowym funkcjami i powiedziec, ze to nowa wersja.. w 1 dzien byloby z 10,000 pobran i wszyscy by mieli twojego wirusa :>
Potem hackowac zanim ludzie sie kapna, ze to wirus, a tworca TibiCama usunie twoj plik. (btw. ja tam sie na hackowaniu nie znam, ale wydaje mi sie, ze latwiej jest sie wlamac na stronke o filmach, niz stworzyc takiego .reca :> )