Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2007, 14:48   #21
Guest 1900
Zbanowany

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze

Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior Pokaż post

"Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo trudne do wykonania. Ale póki co-nie ma co się ihmo martwić" juz chyba latwiej byloby sie wlamac na tibicams.com wgrac tam swojego przerobionego TibiCam***** z nowym funkcjami i powiedziec, ze to nowa wersja.. w 1 dzien byloby z 10,000 pobran i wszyscy by mieli twojego wirusa :>
Potem hackowac zanim ludzie sie kapna, ze to wirus, a tworca TibiCama usunie twoj plik. (btw. ja tam sie na hackowaniu nie znam, ale wydaje mi sie, ze latwiej jest sie wlamac na stronke o filmach, niz stworzyc takiego .reca :> )
Hehe no to jest o wiele łatwiejsze rozwiązanie , ale to juz trzeba sie znac na tym dobrze a jesli ktos sie zna na tym dobrze to nie zawraca sobie głowy takim czyms bo jest to dla niego strata czasu zreszta jak by tak zrobil i dajmy na to ma te 1k postaci to ile jest to roboty aby oczyścić je .... <lol2> bys pękł od tych itemow i potem je sprzedacnp. na allegro .... za duzo zabawy ...
Guest 1900 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.