Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aego
Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl
Aego
(sory za ort ale zal mi jednej osoby z forum  i niemam ohoty pisac z zasadami  )
|
Wielki patriotyzm przejawiający się w pieprzniętej grze 2D? Jezu, czy wy doprawdy traktujecie te gre jak życie? Jestem śmieciem bo dolączyłem się do swe? A co wy dla mnie zrobiliście przed wojną? Żeby było jasne, dołączyłem się do pl na samym początku, bo Koti i Magda mnie do tego nakłonili, i tak naprawdę to były jedyne osoby które znałem i szanowałem z pl, prócz ludzi z Amery. Wy zaczęliście planować zabicie Schnapiego, Ubera, biliście też Elaazego który nie chciał wcale walczyć. Biliście moich najlepszych kumpli, o co miałem z wami walczyć? Teraz gdybyście wygrali to ja długo normalnie bym nie pograł. Walcze o swoje, bo to się w tej grze liczy. Kto walczy o swoje ten może odnieść sukces. To samo robiliście i robicie wy. Nazywajcie mnie zdrajcą,śmieciem etc. Sram na to żadkim kałem, co mnie obchodzi co myślą o mnie ludzie grający w Tibie których rl ryjów nigdy nie zobacze w normalnym świecie. Wasz wielki mentor Macavelli otaczał się przed wojną szwedami, robił nawet pa na moim dobrym kumplu, a jak mu stary Beneck chciał pomóć, to groził huntem od Evalora całej naszej gildi. Wyrolowali go, trudno, być może mnie wy też tak wyjebią jeśli wygramy te wojne. Sram na to również, ponieważ to tylko gra.
@Balu itp. Nie możecie okazać chociaż troche respektu dla drugiej strony? To tylko gra, nic ci takiego chyba nie zrobiłem żebyś mnie śmieciem nazywał. Walczcie dalej o swoje i to wszystko. Ja również walcze o swoje i tak powinno być.