Fake na strone główną.
Więc sprawa ogólnie wygląda tak:
Tibia.pl ostatnio się rozwija, co jest sporą nowością <joke>
Zauważam że tibia.pl team wpadł na parę dobrych pomysłów, jak choćby umieszczenie kategorii twórczość na stronie głównej; to mi podsunęło pewien niegłupi, a może nawet ciekawy pomysł:
Swojego czasu udzielałem się troszeczkę w dziale twórczość na naszym forum, temat miał swoich starych bywalców, którzy byli w tym na serio dobrzy, jednak na forum nie był zbyt popularny, dość rzadko można było spotkać kogoś nowego, kto by zostawał na dłużej, ale można było tam znaleźć sporo bardzo ciekawych opowieści. Ale nie o to mi chodzi...
Wracając do tematu:
Uważam że dział Fake również mógł by znaleźć paru swych przedstawicieli na stronie głównej, chodziło by o to samo co stało się z twórczością; na stronie powstała by specjalna kategoria, a na forum utworzono by dział w którym pojawiały by się propozycje prac do umieszczenia na stronie. Wybieraniem odpowiednich prac zajęli by się moderatorzy działu Fake, ewentualnie mógł by to być ktoś z userów. Jest paru ludzi którzy uważani są za takich co naprawdę się na tym znają, ale nie chcę operować konkretnymi nickami.
Może nie wszyscy wiedzą ale dział Fake jest dosyć popularnym działem, ludzie chętnie tam wchodzą i próbują swych sił (niestety ludzie oceniający prace czasami są dość chamscy i bezczelni), jest też sporo ludzi których bez oporów można nazwać stałymi bywalcami...
Proszę o przemyślenie mojej propozycji i ewentualne zrealizowanie mego „planu”.
Dzięki z góry.
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7
Mój Deviant
|