Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2007, 20:13   #5268
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yiubhurden Pokaż post
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi .
To znaczy ze ja expic nie moge?

19:06 You advanced from Level 94 to Level 95.

No to masz, moj najcik z Dusk sobie spokojnie expi w srodku dnia gdy od was 14 osob online i strasznie sie boje:< Nic ze ledwo wszedlem do dusk i wbilem nim juz ~4lvle od tego czasu a za bardzo nie mam kiedy grac, zapewne majac 3 ownerkow jak np Imargam wbil bym juz 10lvli i co mi zrobisz? moze mnie solniesz tym swoim palkiem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bielskoyeye Pokaż post
Za 3 dni koniec Vision 70% otrzyma bana za invalid payment. Kazdy kto kiedys kupil pacc od James Carosa niech uwaza bo prawdopodobnie wy tez dostaniecie bana.

Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien Pokaż post
no jakis hak na vision jest i GZ
jak dla mnie james ma twarda psychikę bo ja za "rumuna" dawno bym użył cofnięcia paccy <jaki ja zły>
jeszcze nie jest ze mna tak zle zeby sie przejmowac tekstami jakiegos szczeniaka z blokowiska. Moze kiedys zarobia jakas kase i sobie ufunduja wakacje/solarium to tez nabiora rumiencow xD. A to jak na mnie mowia generalnie mi wisi, takimi tekstami na publicznym forum i tak tylko z siebie robia kretynow wiec co najwyzej jest mi ich zal ale nie wymagam od nich za duzo, jeszcze niedawno wysylalem co poniektorym kase na kino bo cos kiepsko z ich funduszami wiec proponuje sie zajac rl bo siedzac po 12h przed kompem ta gra skutecznie was oglupia.

Ostatnio edytowany przez Smerfu - 20-03-2007 o 20:20.
Smerfu jest offline