Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yiubhurden
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi  .
|
To znaczy ze ja expic nie moge?
19:06 You advanced from Level 94 to Level 95.
No to masz, moj najcik z Dusk sobie spokojnie expi w srodku dnia gdy od was 14 osob online i strasznie sie boje:< Nic ze ledwo wszedlem do dusk i wbilem nim juz ~4lvle od tego czasu a za bardzo nie mam kiedy grac, zapewne majac 3 ownerkow jak np Imargam wbil bym juz 10lvli i co mi zrobisz? moze mnie solniesz tym swoim palkiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bielskoyeye
Za 3 dni koniec Vision 70% otrzyma bana za invalid payment. Kazdy kto kiedys kupil pacc od James Carosa niech uwaza bo prawdopodobnie wy tez dostaniecie bana.
|
Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien
no jakis hak na vision jest i GZ
jak dla mnie james ma twarda psychikę bo ja za "rumuna" dawno bym użył cofnięcia paccy <jaki ja zły> 
|
jeszcze nie jest ze mna tak zle zeby sie przejmowac tekstami jakiegos szczeniaka z blokowiska. Moze kiedys zarobia jakas kase i sobie ufunduja wakacje/solarium to tez nabiora rumiencow xD. A to jak na mnie mowia generalnie mi wisi, takimi tekstami na publicznym forum i tak tylko z siebie robia kretynow wiec co najwyzej jest mi ich zal ale nie wymagam od nich za duzo, jeszcze niedawno wysylalem co poniektorym kase na kino bo cos kiepsko z ich funduszami wiec proponuje sie zajac rl bo siedzac po 12h przed kompem ta gra skutecznie was oglupia.