Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2007, 20:47   #2553
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawlos II Pokaż post
Keonek ty naprawde jestes je###m rasistą mowisz o nf to uwyzasz tylko slowa "swe" a co ci swe zrobili napewno lepiej rzadza servem niz niektorzy Polacy...
Taka prawda
haha ja jestem rasista? nie wiem czemu mowie swe moze dlatego ze nf jest jakby nie patrzec szwedzka gildia. Na pewno nie mam nic do swe jako do narodu nie chodze po ulicy i nie krzycze BURN SWE jak to mialo miejsce w pewnym filmiku gdzie jeden szwed krzyczy BURD POLAND nie winie ich za to... trafil sie jeden taki ktory wcale nie swiadczy o calym narodzie. Tutaj jestesmy po przeciwnych stronach wiec nie pisze o nich dobrych rzeczy, aczkolwiek w ani jednym poscie ich nie obrazilem tak jak z reszta nikogo. Wydaje mi sie ze to nie ma sensu obrzucac kogos blotem za to ze ma inne zdanie niz ja, dlatego jak czytam nie ktore posty, ktore wedlug nie ktorych sa smieszne bo ktos rzucil ze czyjas stara jest lysa... nie interesuje mnie to jesli ciebie to interesuje to jest cos z toba nie tak zastanow sie czy na chamstwo trzeba odpowiedziec chamstwem czy moze lepiej kultura i kiedy ludzie beda widziec cie lepiej gdy bedziesz wylgarny czy kulturalny...
Keonek jest offline