Cytuj:
Wydaje mi sie ze niewiele wiesz o zyciu roznych grup spolecznych w Polsce... wielu osobom dziecinstwo konczy sie bardzo wczesnie... Uwierz ze nie kazdy 12latek interesuje sie tylko zabawa... znam kilka takich przypadkow... osoby te nie maja latwego zycia a o zabawie moga tylko pomarzyc.... Ale to juz zupelnie innny temat...
|
Znowu uczepiłaś się jednego zdania... Chodziło mi o podkreślenie, że 12-latek to 12-latek i żebyś nie wiem jak mnie do tego przekonywała, nie uwierzę, że może zachowywać się jak 20 latek. No way. Ja rozumiem, że mogą być 12-latki którzy muszą sami o siebie zadbać czy szybko dorosnąć, ale są to tylko przypadki. Czy np. nie mogę powiedzieć, że naziści to ch**, tylko dlatego, że jeden z nich był porządnym człowiekiem? Jak to mówią... wyjątek tylko potwierdza regułę ;).
Cytuj:
czyzbys do kazdej osoby podchodzil i pytal ja o wiek? Bardzo w to watpie
|
Nie. Ale to sie nazywa statystyka. Z moich doświadczeń 90% tych osób (jeśli już się zapytam o wiek) jest właśnie w tym wieku.
Cytuj:
Uwierz ze nie ocenilam Cie jeszcze... dla mnie jestes Panem X ktorego nie poznalam dotychczas i jesli juz gdzies mam Cie zaliczyc to do grupy "nieznajomi" a takich na pewno nie oceniam z powodu oczywistego.. po prostu nie mam podstaw do oceniania czlowieka jesli go nie znam osobiscie...
|
Wydaje mi się, że takie coś raczej nie jest możliwe. No, chyba, że jesteś wyjątkiem. Nikogo nieznajomego nigdy nie oceniłaś? Aktora/muzyka/mordercy/złodzieja itp. itd.?
Cytuj:
nie jestem przywyczajona do uzywania przy nich wielkiej litery gdy pisze teksty na komputerze
|
A co za różnica czy na komputerze, czy nie? Ludzi po drugiej stronie monitora traktujesz inaczej? Mail do szefa też tak napiszesz?
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit
18:36 Gatao-brother [12]: main hunted
12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished