Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2007, 21:49   #44
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cwenu Pokaż post
Mam program do robienia trojanów jest tam wbudowany keyloger, kopiowanie plików, cały wiesz poleceń itp.

Zrobilem tak robie sobie trojana i jest tam wbudowany binder i jak dodaje jakąś fotke i wyśle potem frajerowi to otworzy i pokarze mu sie fotka ale ja już przejmuje władze nad kompem.
Jeśli zmieniłem rozszerzenie na jpg nic sie nie działo.

Pierwszy raz jak zrobiłe tego trojana to zaraziłem się sam widziałem swoje dyski itp. xD
Wiec zrobiłem tak że zbindowałem plik exe z recem jakimś lipnym
i tibiacam nie odczytał i wirus się też nie wgrał więc nie ma czegoś takiego!!

Jeśli wszystko było by tak proste to hakerzy by włamali się na tibia.com i by wykradli hasła??
Shakowali by na gma na forum bo umiescili by plik txt??
;p;p

Polecam zainstalować dobrego firewalla!
JEŚLI NAWET ZAINFEKUJEMY SIE KEYLOGEREM/TROJANEM FIREWALL ODDETNIE MU POŁĄCZENIE OCZYWISICE NAS O TYM POINFORMUJE

Na antywirusy często narzekamy ze muli kompa i faktycznie to prawda skoro ma to skanować każdy nowo utworzony plik a to cookies itp.
Ja skanuje raz na 3 miesiące pandą online i jest ok.

A i nie lubie jak ktoś mi mówi że ma 5000 wirusów na kompie
Skoro się ma 5Gb cookie i teleportary internet files??
Ja to usuwam prawie codziennie.
napisz to jeszcze raz-bardziej spójnie bez pisania nowej mysli w nowej linijce, zachowaj przecinki i pomyśl nad tym co piszesz bo to nie wiadomo gdzie ma ręce i nogi.

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline