Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2007, 17:36   #1457
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Brecht miales bo nie ty pomyslales tylko Rostein gdyby rostein niemogl zucac Mwali to by niepadl BUhshahsahsh Ja mialem brecht z was jak to kozacyzliscie na Forum Puzniej sypaliscie sie jak bombki w Czeczeni apotem S*******aliscie jak Kurczaki to byl dopeiro Brechcior ZE HOHO

Dobra Yapanku ty i twoja Taktyka Probojcie dalej zabic kogots kogo nawet niewidzicie na ekranie powodzenia twoich Openow w takim stylu.
Niepotrafie sobie teog wytlumacyzc jak masz wygrac open stojac z tylu i co ? czekac az knighci padna a wy zaczniecie uciekac >.< .

Mam pojecie jak Grac sorcem Uwiez mi i jak widac lepsze niz ty na w twojej poprzedniej sytuacji mogles bic lv a nie stac na tym 100 non stop eh jakos Vilum potrafil wbic ten 1 lv wiecej a twoja taktyka mowila stujmy nadal na Saigai i patrzmy czy moze sie loguja czy cos kombinuja Stojmy Z TYLU i czekajmy dalej Taktyka osobista czy gildiowa?

Chyba osobista bo reszta sorcow wybiegala i Probowala Zabic CHocby Mawwe ktory mial 4 razy Redziora wystarczyl twoj lub viluma Sd zeby go dobic.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-03-2007 o 17:41.
Bolter jest offline