Temat: Maple StoRy
Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2007, 18:42   #290
FullWypass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: [Hacked again] by ®X

Imię: ®X
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Portaknus Minusbus-farmer Pokaż post
Od jakiegoś czasu zachowywales sie jak noob, i mialem ochote cie raportnac, ale sie wstrzymalem, teraz przesadziłes... Chcesz? Masz:

"Nie pisz WSZYSTKIEGO WIELKIMI LITERAMI. JEST TO STRASZNIE DENERWUJĄCE i utrudnia czytanie."

"Jeśli wszystko, co masz do powiedzenia, to "gratz", "masz rację", "zgadzam się z przedmówcą", lepiej zachowaj to po prostu dla siebie. Takie posty mogą być uznane za spam i odpowiednio karane."

^ co do tego: ktoś przed tobą napisał to samo, tylko bardziej kulturalnie... no moze nie az tak... ale ty niepowinienes powtarzac tego samego, gdybys powtorzyl to w sposob kulturalny byloby ok, ale w taki to jest juz niedo przyjecia

Wystarczy? Niebede zaspamowywal...

Co do tematu:

Mnie takze niedziala, zaczekam, wkoncu musza to zrobic a ja mam zajecie...

pixels...

więc teraz odpowiadam :

-jeżeli masz problem ze wzrokiem pisz wczesniej to wyłącze capslocka bo wiesz dla niektórych wielkie litery nie sprawiaja kłopotu (symbolizują jak ktoś krzyczy)
-a jeżeli ty napisałeś co miałeś napisac to tez gratz (oczywiscie z malej litery bo wiemy... wzrok)
-chyba slowo w slowo tego nie powtorzylem... raz napisalem co innego z dodaniem ze gra sie nie chce odpalic a potem napisalem tylko o tym ze gra nie chce sie odpalic
nie będe spamował i robił z siebie idioty jak ten który groził mi banem tacy ludzie są żałośni i nie wiem czy mam się śmiac czy płakac
FullWypass jest offline   Odpowiedz z Cytatem