Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2007, 22:56   #82
Mui
Użytkownik Forum

Mui's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iceholl
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz Pokaż post
ja dalej utrzymuje swoje zdanie ze ten temat zostal zalozny przez kolesia ktory chce zrobic kariere i nabić kilka postów lub żeby było o nim głośno tak samo było z Ketibro chłopina sie mało nieposrał tak nawijał o tym a niedość że kłamał to potem się całkiem przestał udzielać ;]

[...]
Witaj Wielki Mancyz!
Bardzo mi przykro jest czytać Twoje słowa, które są skierowane w moją osobę. Karierę mogę zrobić w pracy, a nie na forum gry. Nie zależy mi na popularności i rozgłosie bo założyłem dość intrygujący temat - myślisz, że ktokolwiek zawraca sobie głowę osobą piszącą temat ?! Raczej chodziło o treść tematu. Takie twierdzenia zapewne wysuwasz z własnej praktyki, próbujesz zabłysnąć przez zakładanie błyskotliwych tematów. Głośno o mnie? Niby z jakiego powodu - czytaj wyżej. Nie będę się z tobą kłócić bo jak to mówią - nie kłóć się z głupim bo ktoś nie zauważy różnicy, czy jakoś tak. Jestem troche starszy od ciebie i inaczej patrze, na niektóre sprawy, a robinie jak to nazwałeś kariery na forum gry nie jest dla mnie atrakcją. Chciałem pomóc, zrozumiałeś to inaczej. Asta lavisa.. oby było mniej takich ludzi na świecie jak ty
Mui jest offline