Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz
ja dalej utrzymuje swoje zdanie ze ten temat zostal zalozny przez kolesia ktory chce zrobic kariere i nabić kilka postów lub żeby było o nim głośno tak samo było z Ketibro chłopina sie mało nieposrał tak nawijał o tym a niedość że kłamał to potem się całkiem przestał udzielać ;]
[...]
|
Witaj Wielki Mancyz!
Bardzo mi przykro jest czytać Twoje słowa, które są skierowane w moją osobę. Karierę mogę zrobić w pracy, a nie na forum gry. Nie zależy mi na popularności i rozgłosie bo założyłem dość intrygujący temat - myślisz, że ktokolwiek zawraca sobie głowę osobą piszącą temat ?! Raczej chodziło o treść tematu. Takie twierdzenia zapewne wysuwasz z własnej praktyki, próbujesz zabłysnąć przez zakładanie błyskotliwych tematów. Głośno o mnie? Niby z jakiego powodu - czytaj wyżej. Nie będę się z tobą kłócić bo jak to mówią - nie kłóć się z głupim bo ktoś nie zauważy różnicy, czy jakoś tak. Jestem troche starszy od ciebie i inaczej patrze, na niektóre sprawy, a robinie jak to nazwałeś kariery na forum gry nie jest dla mnie atrakcją. Chciałem pomóc, zrozumiałeś to inaczej. Asta lavisa.. oby było mniej takich ludzi na świecie jak ty