Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2007, 17:04   #25
Lester_back
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vidmo Pokaż post
Hahahaha sadząc po twojej wypowiedzi widzę ze ty nie wiesz kto będzie grał Ananem .. A tymczasowy mój nick to Nagron ^^ ... A poprzednie Eltras Denon więc mnie nie pouczaj a mój dopisek to jest moja sprawa i nie moja wina że polacy nie umieją się zorganizować ... A że ty pomogłeś all co byli w Hurricane to świadczy o twojej głupocie od początku było wiadome że Fire / Incendor Wygrają tą wojnę przez organizacje a nie Jak w tym przypadku Polacy przez głupotę i dawanie free fragów Nizahowi .. Pozatym nie obchodzi mnie co wiesz o Ananie i jak wielką masz z nim przyjaźń ale ten przyglup co gra teraz nim musi sie nie źle bać jak widzi Demona ^^ A może ty bys zdradził swoją wspaniałą postać i pochwalił się wszystkim kim jesteś
Tak jak mówie nic nie wiesz!!! I zapewniam Cię że teraźniejszy owner anana nie jest noobem anan nie jest kupiony w celu robienia pg itd... no ale widze że wiesz wszystko i żal takic co trzymają ze Szwedami. A właśnie tacy Szwedzi wykorzystują takich idotów jak ty do swoich niecnych celów a potem mają Cię w dupie bo po co im takie nooby typu np... hmmm... ty?
  Odpowiedz z Cytatem