Dzis wkleje screenik jak solowalem se bk

i opowiem historie ktora powinna was smieszyc, ale przedtem powiem tylko to ze ten ss co mowicie ze nice bot jest robil Therwix rihno czyli Lotar? ja go mam od niego niewiezycie sprawdzcie kto jest w centrum screenu

zonk?? zadnego bota nieuzywam
Oto moj Aktualny best hit z SD w potwora (moze walnolem wiecej kiedys ale nieprzygladam sie

P)
A teraz mozecie pomyslec ze to co mowie o pomocy Polakom to jakis pic. Gdyz dzis zabilem jednego. Uwierzcie mi mialem za co, a co do Polakow to takie frajerstwo jakie on reprezentowal trza tempic. A wiec Czytajcie:
Siedze se Na moim sorcku expie na poh z 2 monkami. W pewnym momecie podchodzi 40 palladyn Tommi aangry (ktory za swoje noobowskie zachowanie juz nieraz dostal hunta co mozna wywnioskowac ze screena zalaczonego ponizej ) mowie mu i hunt here plz a ten mi bije monka. Pisze do Ghlargh (wedlug mnie jedyny pozadny szwed bo czy mial nizszy lv odemnie czy wyzszy ma to zawsze byl spx i niesharuje kontem ) ten zagaduje do Tommiego ale Tommi jest kozak i przestaje bic dopiero po zabiciu jednego z moich monkow. Po czym grozi ze moj qmpel (120lv ek. ) padnie za to ze napisal do niego (xD ). Powiedzialem Ghlarghowi zeby przylecial na poh i zajebiemy Tommiego. Probowalem bic tommiego zeby pz mialale "jest zbyt sprytny" (czytajcie dalej ). Lognolem sie na snipera wbiegam do templa a tam Tommi aangry pisze mi ze ten kolo (Ghlargh ) sie do niego jebie, na co ja odpowiedzialem "cho go zabijemy on ma malo uh" a w tym samym momecie do Ghlargha "dont uh men untill he make skull on you" wyszlymy z Templa i siekam owego 120 knighta gdy ten ma deep yellow hp (650hp~ ) Tommi zaczyna go bic [[[[KMINICIE??]]]] xD no i wtym momecie zucamy sie oboje z ghlarghem na niego bo 10 sekundach bicia go mial zolte hp Knight exori za 211 i w taki sposob Frajer Tommi zobaczyl swoj nekrolog. Apeluje do was Polacy niebadzcie hamscy wobec innych bo to moze sie obrucic przeciwko wam.
p.s. mozecie natrafic na mnie a ja mam nietylko sorca ale i knighta

A oto screen ktory obiecalem: