Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2004, 01:25   #27
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Nie rozumiem tych wszystkich ludzi ktorzy mowia:
"a bo to nie mozliwe, przeciez oni maja 100lvl~ jak moga sie przenosic?"

Ja wam odpowiem jak... bo w Tibii jest tylko jedna najlepsza rzecz...
Nie sa to hunty na demony, nie jest to wykonywanie annihilatora czy innego trudnego questa, nie jest to PKowanie kilku osob(chociaz to jest na 2 miejscu)...
TO SĄ WOJNY!

Wojny juz od dawna sa w tibii bardzo popularne a ostatnio zauwazylem ze jest moda na przenoszenie sie na nowy swiat, PGowanie tam, a potem sie wypowiada wojne 2 najsilniejszej gildi badz calemu serverowi...

Ludzie ida na nowy swiat, nabijaja 60~ lvl i tocza wielka wojne. Przegraja ida na nowy, wygraja... tu juz roznie jest czasem zostaja, czasem ida na nastepny

Sam bylem swiadkiem jak kilka razy znajomi robili konferencje na kilkanascie/dziesiat osob i dowiadywali sie kto chetny na nowy swiat na wojne, itp.

Wojny sa, byly i beda... bo wojny sa najlepsze

I nie rozumiem tego strachu "AAAAA wielcy DT ida na X swiat!!!111 uciekajmy!!111razraz"... toz to zalosne... wiekszosc ludzi ktorzy tak krzycza maja niskie levele i ich wojna w bezposredni sposob bardzo rzadko spotyka, przewaznie ich aktywnosc na wojnie ogranicza sie do sprzedazy BP UHow po 3k albo blokowania wejscia do depo... wiec na cholere sie tak drzecie skoro was to nie bedize dotyczyc? Przeciez zaden DT was nie pogoni z jaskini rotow...

Jak juz Abdul wspomnial wystarczy czasem poczytac tibia.com badz inne zagraniczne forum i bedziecie wiedziec co sie dzieje... nawet bez grania na danym swiecie...

@Evaver: uwazaj na SDki moich kumpli a kto wie moze bedziecie po jednej stronie(more info na PW )

Co do GMow, to pewnie sam dobrze wiesz ze na poczatku to oni zawsze sie czepiaja wszystkiego(sam tego doswiadczalem wiele razy :/ ) ale potem im sie odechciewa i wracaja do kumpli na ktorys ze starych swiatow

@Gremlin: ja tez nie mam pojecia o co ci chodzilo z tym serverm BR, no ale wszystkim sie czasem zdazaja male poslizgi
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem