wg. mnie:
1. FACC!!! sam jestem użytkownikiem FACC

aktualna gra na PACCu jest ciekawsza, milsza i przyjemniejsza....

) dla FACC może nowe outfity (jak dla FACC to pewnie i dla PACC

), możliwość zdobycia addonów do niektórych outfitow - zapewne to tylko marzenie ale.... może nowe miasto, jakieś expowiska z żadkimi potworkami...może możliwośći podróży między miastami dla FACC - marzenia....
2. Knightowie - najbardziej naniedbana profesja ostatnimi czasy wg. mnie...nowe shieldy, armory, swordy itp. ulepszyć system skillowania ( nie chodzi o to żeby był dziecinnie prosty ale tylko ułatwiony) może jakiś czar dla FACC??? ale to mogło by popsuć troche gospodarke....
3. PALADYNI - ginąca profesja, niestety... dla nich czary (FACC) oraz tak jak dla knightów ulepszony system skilli... coś żeby ludzie chętniej grali tą profesją...!!!!
4. sorc/drut - wbrez jakimkolwiek pozorą gra tymi profesjami to ciężki kawałek chleba... najbardziej denerwuje mnie to że sorc i drut nie różnia się praktycznie niczym (prócz rózg) aż do 24lvl (uh dla drutka) a potem do 45 (sd dla sorca) wkońcu drut to czysta magia a więc trzebaby troche poróżnić te profesje... więcej run leczących, może jakieś antidoty na ogień albo na energie dla druta, a dla sorca może jakieś małe nieznaczne zaklęcie ofensywne dla FACC!!!....
5. "cipbot" - jak dla mnie (gram sorcem) to troche nieuczciwe... knight podczas wojny ma bardzo małe szanse przeżycia dzięki temu... a tak nie powinno być....
może i będe za chwile zajechany przez wyjadaczy z PACC ale to jest moje zdanie i tego będe sie trzymał....FACC a PACC to gigantyczna przepaść!!!