Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Namitura
@VatarielSpójrzmy na to teraz z perspektywy czasu gdy wszystko już stracone. Wszystko zaczeło się od tej wojny "Hb + B&W vs GiPO + Kh" KH już nie było na tym serwerze ale Excailowi, Soenie i Sadice "odbiło" oni chcieli nowej wojny na tym świecie i doprowadzili do tego, prze*ebali ją doszczętnie. Następnie Gipo wystawiło Kh i z pomocą Twoją i reszty "pl" dało niezły wycisk Kh na fibuli...gdy dowiedziałeś się że Gipo niechce puścic wolno "twojego" Excaila i jego "bandy" odszedłeś (Ok  )...Połączone Kh+Excail i jego "banda"+BlackD wygralo nie jedno open battle z Ls. Ludzie którzy odszedli wtedy z Tobą i utworzyli Nemesis neutralną gildie...ale jak się niedługo potem dowiedzieliśmy ten stan rzeczy niebardzo akcptował Ruin (Kh+Excail). Ciagłe "huncenie" nowych to członków Nemesis było normą... finał połączone Ls+Ns. Następnie "Hacki" Poncka, Ywisa...wtedy jeszcze nie widziałeś chyba tak jak ja że ten rokowany właśnie Poncek to nie jest 1 owner ale liczy się fakt. Excail "hakował" wszytkich tych co dawniej oddawali za niego życie na open battlea Ty się temu wszytkiemu przyglądałeś i niezrobiłeś NIC, prócz bezsensownego "Playing in memory of" lub "Expiłem z Ponckiem na Dl fajny koleś" Wtedy mogłeś dojść, gdyż widziałeś że Excail nie jest wporządku i bez sentymentów niszczy Twoich kumpli, fakt i Twój wysiłek poszedł by na marne. Wtedy jeszcze Ls+Ns stanowiło dużą siłę....ale co z tego? Po wygranym open battle całe Gipo dawało "relog" na elysie  . Nie ma się czemu dziwić tyle czasu byli sami że zrobili sobie nowe chary na innym świecie, niechcieli już tu grać niektórzy z nich mają już większe lvle na Elysi niż na Beryli (Gz Sterwor, goń go Rev'ico  ) uf troche odbiegłem od tematu. Teraz gdy rozpoczeła sie nowa wojna mineło już dużo czasu od poprzednej, Kh urosło w siłę, no i trzeba to przyznać że stało się silniejsze a więc nie ma sie czamu dziwić że dużo ludzi zapłaciło i sella teraz chara, niezdziwie się gdy Excail i Soena zapłacą czyż Sparkin tego właśnie nie zrobi? ale to tylko moja sugestia moge się mylić ale wiem jedno jest już za późno na jakiekolwiek zmiany, powodzenia tym ktorzy zostali na beryli. 
|
oj tam , niema co sie szukac winy w całym czemu przegralismy

wazne ze nadal trzymamy sie razem i na elysi nam niezle idzie

a ci co sie wyplacili ostatnio to zycze im powodzenia , mam nadzieje ze kh ich predko niezabije ..
PS. zaniedlugo dogonie age i sterwora !

PS2. Zawsze cos przed ss mozna jescze popekowac

PS3.
21:54 Demon Kauczuk [117]: wyjazd
21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ?
21:54 Demon Kauczuk [117]: bo revico zabil mi tate
pozdro for all