Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mammnon
mialem r key:/ kurde mailem wszytko w pliku textowym bo nigdy nie wpisywalem haslel tlyko kopiuj wklei itd! gdy zobaczylem ze jest hack hcialem odzyskac konto i wszedlem na tibia.com i zaczolem sie logowac i all zmienaic pzrez r key i nagle komp mi sie wylonczyl:/ gdy go wlonczylem pliku juz nie bylo:/ przywrucenie systemu nawet nic nie dalo:/ nie dize odzyskac pliku:/ na posatc juz nigdy nikt sie nie lognie;/ no chyba ze ten hacker;/ a najlepsz ejest to ze nic nie sciagalem co moglo meic hacka do tibi:/ tzn nic z tibia zwiazanego! ten hack niebyl pzreznaoczony dla tibi tak mi sie wydaje bo ani filmikow ani zadych bottow ani nci nie ciaglem;/ nawet linkow z fotkami nie otwieralem na tibia.pl:/ eh..cos zawiodlo:/ cya all 
pozdro dla ferax urza, aurieto, sir agri, lord bonio, furka barbarian, zam ziro, slayter, cwaniako, karlou, coomadno, firenzo fetelito i innych kumpli naprawde zajebiscie mi sie z wami gralo  choc czasem byliscie denerwujacy  <zart>
p.s
jak sie dowiem kto to zorbil to gosciu ma pozamiatane po calej lini:/ :/
|
Polacy chyba nigdy nie zmadrzeja xD jakies 3-4 lata temu na tibia.pl badz tibia.org dawali progs do logowania sie

(F12 ;d) progs byl czysty i mial 1 zalete,wpisywales tam swoje passy... nagrywales progsa na dyskietne i jak chciales sie zalogowac do gry to hum Dyskietka F12 i nara (Nie mam hacka od 3 lat a antywir wykrywal nieraz po 400 keyow naraz : O)
Nie musisz miec keyloggera lol (Btw klikanie na linki na tibia.pl nie oznaczaja ze jestes bezpieczny.Jak masz np Mozille to ona automatycznie sciaga pewne pliki zebys mogl obejrzec zdjecie) Mogli ci sie wlamac na pc dlategoz to pc ci sie wylaczyl hehe (To sie chyba nazywa "BackDoor" wiec raczej masz windows xp jak mniemam

)
WWW.TIBIA.COM <-- FAQ poczytaj dokladnie co pisza na temat trzymania hasel na pc ^^