Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2007, 12:46   #18
Lagon Night
Użytkownik Forum

Lagon Night's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FanGrek Pokaż post
Ja też jestem początkujący wiec nie powinienem oceniać i krytykować, ale powiedz mi jedno, jak ci pierwsi strażnicy mają strzelać z łuku i atakować piką(czy co to tam jest) jednocześnie. I te nr. na 1 obrazku w drugiej części troche tak nie pasują (paintowe).
Co do tych pik i łuków to jeśli gość ma baaardzo wybująłą wyobraźnie to ta pika służy tym strażnikom jako strzała a jeśli jest normalny to zapomniał o tym szczególe. To że jesteś początkujące to (jak dla mnie) nie ma znaczenia w twoim ocenianiu. A te cyfry, to masz rację, powinny być tibijskie lub wcale nie powinno ich być (ja obstaje przy tibijskich)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koper-owski Pokaż post
Ehhh..tibijskie skaaarby..Nudy..krotkie..Wyjdz i nie wracaj jak chcesz taki fake robic >_>
Grolzz@
A nie mówiłem?

Topic@
Widzę że wziąłeś sobie do serca moje rady. Dokończona ściana, meble, brak itemów na podłodze, dłuższe czyli jak na początkującego robisz duże postępy.

Ocena (jak na ciebie) to bezie w porównaniu do prlogu ok 7\10

Verius@
Wydaje mi się że przeżywasz dziwne wachania nastroju. Raz fake'i dobrych fake'owców (nie chodzi mi o mnie bo nie jestem wcale takim dobrym fake'owcem) bluzgasz a złych (bez urazy do autora topicu) pochwalasz. Dziwne...

Down@
Acha. Mogłem się domyślić.
........................ R. Newcomb

Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 23-03-2007 o 16:28.
Lagon Night jest offline   Odpowiedz z Cytatem