Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2007, 13:22   #1698
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Świat: Berylia
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Namitura Pokaż post
Następnie "Hacki" Poncka, Ywisa...wtedy jeszcze nie widziałeś chyba tak jak ja że ten rokowany właśnie Poncek to nie jest 1 owner ale liczy się fakt. Excail "hakował" wszytkich tych co dawniej oddawali za niego życie na open battlea Ty się temu wszytkiemu przyglądałeś i niezrobiłeś NIC, prócz bezsensownego "Playing in memory of" lub "Expiłem z Ponckiem na Dl fajny koleś" Wtedy mogłeś dojść, gdyż widziałeś że Excail nie jest wporządku i bez sentymentów niszczy Twoich kumpli, fakt i Twój wysiłek poszedł by na marne. Wtedy jeszcze Ls+Ns stanowiło dużą siłę....ale co z tego? Po wygranym open battle całe Gipo dawało "relog" na elysie . Nie ma się czemu dziwić tyle czasu byli sami że zrobili sobie nowe chary na innym świecie, niechcieli już tu grać niektórzy z nich mają już większe lvle na Elysi niż na Beryli (Gz Sterwor, goń go Rev'ico ) uf troche odbiegłem od tematu.
Widziałem że Ponckiem nie gra 1szy owner tak jak i że Excail go nie shackował. Z Ponckiem gram jakoś dalej na Beryli, ma dobrego chara...
Jakie lvl maja GiPO na Elysi też wiem i z niektórymi z nich utrzymuje kontakt.
To że większość GiPO (Szwedzi nie liczać Raffu i Clodachu) w środku wojny przestało grać na Beryli i zostawiło Ne se też pewnie nie wiesz (ale co Ty tak naprawdę wiesz?)?
W czasie wojny miałem bana jakoś nie brałeś tego pod uwagę...

Panowie Corsolopussy i Namitura powiedzcie co wy zrobiliście na Beryli (ciekawy jestem odpowiedzi)? Na pewno stasznie dużo i to dobrych skoro jesteście tacy mądrzy i krytykujecie tylko innych nie patrząc na siebie samych. Ja może i popełniłem kilka błędów o mniejszym lub większym znaczeniu ale zrobiłem też dużo rzeczy 'pozytywnych' a na pewno zrobiłem ich więcej niż wy obaj razem...

Ostatnio edytowany przez Vatariel - 23-03-2007 o 13:35.
Vatariel jest offline