Ja gram na Antice i o to co moge teraz powiedzieć o pohu.
Jeśli chodzi o moje zdanie to 30 lvl to minimum od którego można pujść teraz na poh(od ostatniego update trzeba sie liczyć z zlurowanym Gs'em,a 30 lvl będzie w stanie wytrzymać jego ataki w czasie ucieczki do świątyni lub na tą górke z skorpionami).Oczywiscie bierzemy ryny(o uha nietrzeba wspominać).Na mniejszych lvl też oczywiście można iść lecz dla własnego bezpieczeństwa odradam.Wczoraj spędziłem na pohu 2 godziny i było pare osub,ale i tak nieporównywalnie mniej niż przed update.Więc szybko tam sie expi (najważniejsze to mieć szczęscie i nietrafić na gs).Osobiście polecam też cmentarz na poludniu.Na powierzchni można expić właściwie od dowolnego lvl i skili ,ale najlepsze jest pod cmentarzem ale tam to trzeba mieć min 70 dyst.(zalecane :15 mlvl zeby niewidki uzyć jak zrobi sie za duzo ds ,bp of gfb,uh,hmm ewentualnie jak na sie 15 mlv to tez sd).
Na twoim lvl i skilach wlaściwie morzesz tam expić.(z twojego posta wynika że byłeś tam 1-3 raz czyli nieznasz jeszcze terenu.Dlatego radziłbym ci narazie tylko expić tylko na cycach i minoskach(tam wystąpienie gs jest troche mniejsze) kiedy już się oswoisz z tym terenem zdobędziesz z 30 lvl to wtedy powoli zacznij zapuszcząć sie dalej(świątynia i dalej na orki i dragi).Loot morze niebedzie imponujący ale troche kasy wpadnie i zbierzesz sporo zlomu na sprzedasz.Najwazniejszą rzecza na pohu jest znajomośc terenu i niepanikowanie(w kazdej chwili spodziewaj sie ataku gs) wtedy expi sie tam w zawrotnym tępie(w wakacje robiłem tam po 50k expa dziennie).
powodzenia
|