Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2007, 17:00   #1700
Corsolopussy
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
Widziałem że Ponckiem nie gra 1szy owner tak jak i że Excail go nie shackował. Z Ponckiem gram jakoś dalej na Beryli, ma dobrego chara...
Jakie lvl maja GiPO na Elysi też wiem i z niektórymi z nich utrzymuje kontakt.
To że większość GiPO (Szwedzi nie liczać Raffu i Clodachu) w środku wojny przestało grać na Beryli i zostawiło Ne se też pewnie nie wiesz (ale co Ty tak naprawdę wiesz?)?
W czasie wojny miałem bana jakoś nie brałeś tego pod uwagę...

Panowie Corsolopussy i Namitura powiedzcie co wy zrobiliście na Beryli (ciekawy jestem odpowiedzi)? Na pewno stasznie dużo i to dobrych skoro jesteście tacy mądrzy i krytykujecie tylko innych nie patrząc na siebie samych. Ja może i popełniłem kilka błędów o mniejszym lub większym znaczeniu ale zrobiłem też dużo rzeczy 'pozytywnych' a na pewno zrobiłem ich więcej niż wy obaj razem...
Hmmm moze nie zrobilem "duzo" ale zrobilem tyle zeby nie miec do siebie pretensji tzn. pomoglem kolegom/znajomym.Ogolnie Cie Vata lubilem ale sry nie jestem jedynym polakiem ktory stwierdzil ze do Ciebie stracil szacunek, podobnie jest z graczami ze Szwecji (Lucifer~ itD.)... Btw, napewno nie zrobilem mniej od Ciebie, gwarantuje Ci to btw. w Ao nie byles
Ao chcialo Cie ubic ale Excail im tego zabronil (bylem w Ao innym charem )