Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2007, 21:22   #1713
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
Wojna Ao vs Kh rozpoczeła się po zabiciu Dark Auxerius przez Khood i wtedy brałem w niej udział dopiero po przerwaniu wojny (w czasie kiedy inny Polacy expili wraz z Khood a nie dochodzili bo mieliśmy małe szanse- nicków już nie będe wymieniał) zapłaciłem ja i Aqua i to był mój największy błąd jaki mogę sobie zarzucić. Co do tego że zrobiłeś więcej odemnie to może po prostu podaj swój nick i ja sobie to zweryfikuje bo wątpię żebyś grał i walczył więcej odemnie na tym servie a takie komentowanie mojej osoby przez osobę która się chowa jest troszkę śmieszne.

No sam mówisz że byłem w sytuacji że miałem znajomych po obu stronach konfliktu. We wcześniejszych wojnach walczyłem z kim i przeciwko komu trzeba było a to że zostałem neutralny raz na 5 wojen tylko dlatego że nie chciałem bić znajomych chyba nie jest niczym złym?
o "tych innych polakach ktorzy expili " , od razu sie przynam byłem jendym z nich , ale co moglem zrobic majac 40 level , gdyz dopiero zaczynałem zabawe na beryli i tak właśnie zaczynajac od AO poprzez seventh circle , luminarium , gipo , geekhood , ls , az do geekbreed NON stop walczyłem , byłem w wojnach i ciągle walczyłem i walczyłem , ale cóz niezaluje wojna to mój żywioł i po prostu uwielbiam

Morał?
Wszytsko sie kiedyś kończy.
Morał 2?
Każdy koniec rodzi w sobie nowy początek ( elysia)

pozdro for all

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 23-03-2007 o 21:29.
Rev'ico jest offline