Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel
Haha, pamiętam nas posra**ch siedzących na demonach jak wojna wystartowała, aż się łezka w oku kręci!
@Xito
Ja byłem w Ao i walczyłem tak jak Kajn który może to potwierdzić...
Pamiętam jeszcze pierwszego battla jak i drugiego w którym Astralis zdradził Ao, po jego zdradzie wojna się "zatrzymała" a Ty przed jak i w czesie "pauzy" robiłeś chara, zresztą nie tylko Ty co można usłyszeć od Rev'ica.
Zrozum że ja walczyłem w kilku wojnach (tak jak Revi'co, Aga, Nahocik tylko że ja brałem udział w 1-2ch wcześniejszych za to nie walcząc w ostatniej) i to w jednej jak jeszcze tu nie grałeś (Gg vs del'toro). W wojnie Ruin vs Ls nie brałem udziału bo miałem znajomych po obu stronach (to że teraz jedni i drudzy nie mogą teraz grać jest winą Khood a nie mają jak uważa anonimowy Namitura).
Teraz krytykujesz mnie za to że "nie walczyłem" (a mogłem "walczyć" dochodząc do Ruin po battlu w którym Excail oszukał Ls i padło od nich 22 osoby; Knightsolo chciał mnie do gildi) a sam kilka dni temu płaciłeś.
@Mat_Tadzik
Komanndoos nie gra po 10h dziennie a to że on i jego rodzina jest w Kh to ich wybór (według mnie nie trafny).
Duża grupa osób tutaj to dzieciaki, które potrafią tylko krytykować i obrażać innych nie patrząc na samych siebie. No ale cóż Tibia jest darmowa i grają w nią też Ci nie trzymający jakiegokolwiek poziomu.
|
Co do GGvsDt -- Graleemmmm i bylem w Gg ! Btw. Ja nigdy bym nie zaplacilllll zapytaj dawidaaa xDDDDDDDDDDDDDdddddddd =]