Wiec powiem tak

Sam miałem 50 pala wiec wiem jak to jest^^
1. Gratz skili
2. Gratz qestu
A teraz troche krytyki...
Po pierwsze co mnie na samym poczatku filmu drgnelo blokowaliscie sie na wzajem... Przy samym wjesciu na OF wedlug mnie jak sie idzie na dwuch palów powiniscie byc w wiekszej doleglosci od siebie zeby miec wolna przestrzen do manewru

Pózniej to niepotrzebne waste przy zejsciu do OF... Po co brać 3-4 zerki na klate wastowac mane i wogole? Nie latiwej bylo stealh ring/utana vid i spokojnie all wybic zerki nie widza a liderow na poczatku nie bylo:>
Musze jednak potem pogratulowac pomysłu z energy bomb. Bardzo dobry pomysl dla palów ktorzy chca zrobic tego qesta solo... Aha bym zapomnial w miejscu z peirwszym warlordem ten kolega ktory robil za shotera bil warlorda a jego kolega blokowal 2 zerki lidera i warlorda... Nie łatwiej bylo najpeirw zabic te 2 zerki i lidera a potem we dwuch spokojnie warlorda ubic i ty bys nie wastował SD ani kolega tyle uh bo o wiele mniejsze hity by byłu

A wracaja do momentu z energy bomb to też tak jakos się nie zgraliscie ale było good. Później jush było good...
Film ogolnie bardzo fjny warty onejrzenia. Ale jeżeli ten koment cos dla was znaczy zastawnoil bym sie nad tym co napisalem u góry: chyba ze to było zamierzone i poprostu lubicie se powastowac
Pzdr