@aktus
to powiedz mi prosze, ktory kraj wypowiedzial wojne ktoremu?
@aradash
albo ty pokonasz przeciwnika albo on ciebie
i zeby nie bylo ze zabijam tylko niewinych lowlvli to uczestnicze takze w zabijaniu rownych a nawet wyzszych lvlem ode mnie
>Schizofrenia... tak.... to chyba najtrafniejsze określenie.....
pograj troche dluzej, to tez dojdziesz do wniosku ze najciekawszym elementem gry sa wojny
>uogólniełeś moje obie wypowiedzi co jest niedopuszczalne
robisz dokladnie to samo
jeszcze nigdzie nie napisalem ze zabijam lowlvli
jeszcze nigdzie nie napisalem ze wojna to zabijanie np gildii newbies tylko o to zeby ich zabic
>...To, wszechwielki MayGyverze, nazywasz zabawnym ?? Jeśli tak to proponuję udać się do najbliższego lekarza specjalisty.
hmm, pozwolisz ze zacytuje pewna osobe,
"to jest zwykly kawalek pierd'olo'nego ziemniaka, a ty zachowujesz sie jakbym krzywdzil twoja matke"
koles, to jest gra
zrozum to wreszcie
wlasnie dlatego ze jestem osoba rozumna badz co badz, dlatego lubie wojny w grach, bo wiem ze w swiecie ralnym jest to tragedia i nie chcialbym nigdy jej doswiadczyc
rozumiesz? czy mam drukowanymi literami napisac?
zauwaz tez, ze wojna w grze polega troche na czyms innym niz zwykle zabijanie, staje sie gra zespolowa gdzie jestes odpowiedzialny za innych ale wiesz ze inni sa odpowiedzialni za ciebie i mozesz na nich liczyc, wiec nie mieszaj prawdziwych wojen do tych toczonych w grze
btw.
sfrustrowales sie bo ktos cie zabil kilka razy? przestajesz grac?
zachowujesz sie jak 13 latek, ktory biegnie do mamusi, bo ktos sie nie chce z toba bawic tak jak ty chcesz
albo sie dostosujesz do panujacych zasad albo nie
|