Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2007, 23:47   #41
piesio
Użytkownik Forum

piesio's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2006

Stan: Usunięty
Król Chyba doradze

Ja ci polecam zrobic palka tak jak ja :
1.po zejsciu z roka idz do ab nabij 15 lvl na trolach.Na poczotku bendzie trudno bo malo ktury spear tafi w cel i bendziesz mial problemy z anumicja.
2.Jak masz jakiegos kumpla na pvp:
a)knight naj lepiej lvl podobny do twojego. Ty masz tylko tarcze i kamyki a knight plate seta i dobra tarcze oraz najslabszom bron w jego kategori.Wes tez np. po 2 raty dla ciebie i knighta dla shieldu
b)sorc lub druid 27+lvl tu najlepiej monk i trenujesz res sobie jeszcze np. 2 rat do shieldu.
c)pall lvl taki jak twoj i podobne skille tez 2 raty bierzecie jak tarcze i kamyki a jak benda zbytduze hity mozna zbroje.
3.Na no-pvp som 2 wyjscia.
a)idz na trole i trenuj na nich
b)nie ktos cipostawi monka na dworf geom i tren
4.po nabiciu skilli 70+ zacznij exp do 30 lvl na guardach a potem mozeszna gs na poh czy dragony.

p.s
skille wedlug mnie
15lvl - 55 7mlvl
20lvl - 60 10mlvl
25lvl - 65 12mlvl
30lvl - 70 13mlvl
45lvl - 80 15mlvl(sd)
65lvl - 90 20mlvl
potem jak juz chcesz

eq:
plate set/dark helmet i to w sumie wystarczy.Mozna ewentualnie blue robe i crown helmet dla udzwigu.Ale najwazniejsze dla padalyna sa boh ,jak wiesz pall wali na dystans i musi szybko chodzic by uciec przed potworkami wiec boh to podstawa.

Na konie kusza czy luk.
koszt anumini na jednego hunta podobny jednak z luku mniejsze obrazenia wiec wiecej ciosow i lepiej skille rosna ale jak nabijesz juz super skille to kusza.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.