Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 10:13   #3102
Govinem
Zbanowany

Govinem's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez L4ki Pokaż post
Zaczne wiec od swojego ostatniego posta i to co po nim zostalo napisane:

1. Zevs kiedys nalezal do ziomala co obecnie zrobil sobie postac Vesz co bardziej spostrzegawczy zobacza ze wystepuja te same literki : E,S,Z,V. z Zevsem to dluga historia bo vesz czyli jego zalozyciel byl noobem i nigdy nie potrafil sie na nim bic i spadal od 103 w dol potem gral na nim Wolt ale tez chlopak nie bardzo se radzil i tak zevsik spadl do 89 bodajze (wybaczcie jesli sie pomylilem o te kilka lvl dawno to bylo) oitem nastala era odrabiania lvl i znalazl sie fifi co gra do dzis...

2. Nie wiem czy z Veszem ktos gra, ale z zevsem napewno ktos ostatbio gral nie wiem czy to byl Gonzo=vanhalo bo z mojego info wychodzi na to ze ktos inny...

3. Skoro mowa juz o vanhalo to podobno ma postac na aurea o nicku Mengiz ( pozdro gonzo jakbys czytal)

4. Co do Endroxa nigdy mu nie ufalem i nie bede ufal... zreszta to jest gra i nawet ziomki z rl sie w niej hakuja to czego sie spodziewasz od ludzi co sie nie widzieli na oczy, i zaowazcie moze ze ludzie tez z RoM tez hakowali swoich tylko zeby skonczyc ta wojne jak widac nic nie dalo wrecz wzmozylo...

5. @Impana Mejart _/ szkoda ale nic na to nie poradze...

6. @ Elom Tika ... masz racje FAG sie nigdy nie poddal i nie podda wszyscy zbroja sie do nastepnej wojny bo jak wszyscy wiedza na Aurea bez wojny i PA to juz nie Aurea

7. @ Kolrin moze cos wiesz ale nie do konca jak nie wiesz to lepiej nie pisz bo czasem przez takich jak Tobie podobni odechciewa sie wchodzic na to forum i ogolnie tibia.pl bo sie kojazy z ludzmi co maja duzo do powiedzenia, kiedy polacy zadza sa z nimi a potem liza d... szweda pozdro >.<

8. @ Kakalaka222 nie wiesz o fagu i piszesz mozesz sie podpiac pod to co napisalem do kolegi wyzej ^

9. Co do sharowania kont przez FAG RoM itd chcesz miec lvl a nie chcesz spedzac calego dnia 24/7 przed kompem nie sharujesz nie istniejesz (smutne prawdziwe, ale osobiscie ni kminie ludzi co graja po wiecej niz 2 osoby..)

10. @Mori's ty to jzu sie wogule nie wypowiadaj czlowieku jak przeczytalem to co napisales o tym sprzedawaniu postaci to mi sie lezka w oku zakrecila....

... ogolnie to sie wypowiedzialem za jakis czas sie znow odezwe zeby sie posmiac i nauczyc niektorych historii...

pozdro
FAG _/ and some friends from Alliance _/

A ja z tego co wiem Mengiz-em gra Sławek rl Gonza/o = Gonzo = Vanhalo
Govinem jest offline