Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 12:27   #3108
Mori's
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xtreme Pokaż post
Hmm... Jedno mnie dziwi? Bo połowa tu się nie zgadza ; F Po 1 deeco nie kupił vładka ..
Po 2 Lord`em nie gra teraz ovvner z Poznania
Po 3 Thorevm tez nie gra.
Co do beznicosa nic mi nie wiadomo.
Endrox? Mam wyjebane.
Druid Karolka Hmm? To był tylko 80 lvl a teraz 130 wiec nie pierdol glupot.
Iron? A moze bys byl taki genialny i pomyślał ze folari go stworzył?.
Joixazi.. Nic mi nie wiadomo.
Saori Mia a czy on jest w fagu Lmao?
Lesik ....
Sting Ninja nie sellnięty
To na tyle
po 1 co do vladka na 100% został sprzedany jakby to nie Deeco kupił ale w każdym razie na nim latał
po 2 Lord z Thorem się zamienili charami gdzieś około 20 lutego więc nieściemniaj że nie
po 3 o Beznickosu już Kolirn wypowiedział się
po 4 Endrox i Druid Karolka sam sobie przeczysz SPRZEDANY to znaczy SPRZEDANY a nie że jak 80lvl to się nie liczy
po 5 Iron to też kolega up się wypowiedział
po 6 Joixazi akurat o nim się dużo mówiło że char sellnięty bo odszedł od Fagu był w jakiejś serbskiej gildii bodajże i kiedy go Alliance ubiło wstąpił do FAGu
po 7 Saori Mia sprzedał chara gdy już nie chciało mu się grać w tą grę powiedział że będzie zaglądał na tibii ale nie tym charem
po 8 Lesik osoba up już wyjaśniła
po 9 Sting może i nie sellnięty ale swojego czasu osoba grająca Stingiem chwaliła się ze posiada własnie taki acc. pisząc z Stinga ( i to nie było że hack etc tylko ta osoba podexpiła a co się dzieje ostatnio to nie wiem)

I do wszystkich którzy się "wielce" znają to albo wy nie róbcie se "mydlanej prawdy" i nie okłamujcie innych albo sami nie piszcie głupot
Mori's jest offline