Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 12:41   #254
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arnisan Pokaż post
Prosze o podanie mi tytuly piosenki z reklamy PEPSI, tam gdzie idzie gosc ukazany w 4 roznych kwadratach i w pierwszej czesci robi freestyle, w drugiej gra na gitarce, w trzeciej spotyka dziewczyne, a w czwartej walna sie w slup. z gory dziekuje
"walna" - przypomina mi to jednego wielkiego pisarza forumowego (autora "Planu Orków")

TOPIC:
Dołączam się do prośby i jeszcze chciałbym tytuł utworu z reklamy Bionicle (Barraki).

@ down

Cytuj:
@Dron
Kolejny mistrz ortografii albo sokole oko? A moze poszukiwacz bledow? Ktos nie uznajacy literowki badz przeoczenia.
"nieuznający" - razem

Uznaje literówki i czasem błędy (chyba że ktoś specjalnie pisze z błędami i nie robi tego ironicznie, tylko z chęci zostania zbanowanym), ale nie jak są rażące.
Do Ciebie się przyczepiłem (jeśli można to tak nazwać), bo zjadanie "Ł" po "ą" kojarzy mi się z pewnym wybitnym twórcą.

edit:

Cieszę się, że doszliśmy do porozumienia, a polskie znaki nie są dla mnie konieczne, dopóki spełniają zasadę "ó=o itd."(czasem widziałem "nie mam polskich znakuw, dlatego nie pisze o z kresko").
Ps. I tak się nie gniewam, bo większość docinków mnie bawi np. dzisiaj idąc po kolegę spotkałem dwóch "ziomków" i słyszę "Zobacz... JEZUS!". Pewnie chcieli mnie obrazić, a tylko mnie rozbawili.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 27-03-2007 o 00:59.
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem