Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 14:19   #48
Unnamed Glum
Użytkownik Forum

Unnamed Glum's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa

Świat: Isara
Domyślny

Witam!
Paladyn to naprawde ciekawa profesja jednak niedoceniona i konkretnie udupiona względem pozostałych. To moje zdanie i wiesz mi że gdy wbijesz 70 lvl bedzie miło. Solowanie bk hero bloczenie dli. Palek niestety ma 2 mankamenty. Strasznie marne hity względem sorcow (+ waga bolców) oraz tragiczny trening. To jeśli chodzi o temat. Teraz chciałbym sie poradzić co mam robić. Grałem kiedys na harmonii, wbiłem palkiem 70 lvl (87 dist/60 shield/17 mlvl). Niestety postać została shackowana jakieś 4 miesiące temu. Nie mogłem znaleźć r keya a hacker wyczyścił i zdedował. Zrobiłem sorca na isarze jednak wspomnienia o palku nie dawały mi spokoju. Znalazłem r-key. Mam postać. Tylko czy jest sens nią grać?
Bedzie wymagała jakiegoś miesiąca treningu i do tego każdy wie jak jest na harNOOBi. Jedyną nadzieją jest to, że w update faktycznie coś zmieni sie na lepsze. Osobiście chciałbym powrotu do tibii 7.6 ale to bez znaczenia. Pozdro!