Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 14:43   #3122
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xtreme Pokaż post
A masz pewnośc że Jojo To jego rl ?
Kiedyś z nim o tym gadałem. A po 2 jak kurwa nie jesteś na 100% pewny że sharuje to po co pierdolisz głupoty jak ten Slide.
wszyscy z rodzinki 'ninja' na 95% mieszkali w 1 mieście gdzieś w swoich okolicach. oczywiście ci pierwsi ownerzy.

Xtreme - nie wiem za bardzo kim jesteś bo twój nick z tibi po raz 1 na oczy widzę (mój błąd powinienem się bliżej erigowi przyglądać) ale robisz tu takie zamieszanie że omg, przypominasz boksera zapędzonego w róg ringu rozpaczliwie walczącego o przetrwanie, mimo że zdajesz sobie sprawę z tego że za chwile dosięgnie cię Knock Outujący cios rywala. Proszę cię udowodniłeś swoją przydatność do udzielania informacji pisząc o tym że Saori Mia nie jest w FaG

tak btw... przypomniał mi się zabawny fakt hehe jakies 3 miesiące temu pytałem Folariego czy przyjmie mnie do PoD, odmówił. w trakcie wojny ze 3 osoby z PoD, prosiły mnie bym doszedł do nich - ahhh ta ironia losu, a teraz mówicie że będę padał i sprzedawał chara jak dojdziecie znów do władzy. mimo wszystko - powodzenia.
detest me!
and survive in an unsightly way.........
run...
run...
and cling to life
Kolirn jest offline