Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
olik kilka stron wczesniej sie przyznales ze sharowales w 3 kilka lub kilaknascie ale powiedziles ze jeden ovner gral tylko bodajze 2 meisiace sam mowiles to w tibi Przydupas moze i tak ale kto ciagle spamowal mi w tibia awer to awer tamto
Elvvons powiedz jaki 50 lvl mna gardzil pff
|
Ja spamowalem ci Awer to Awer tamto aha, dobra niech i tak bedzie przydupialem sie do ciebie

bo ty byles pros i miales wladze... chyba w kurniku :s
Takie puste slowa kazdy moze napisac, ja cie o nic nie prosilem, bo o co bym mogl to mi nie przychodzi nawet na mysl... Nie wiem moze o pomoc w jakims quescie? I nie wiem po co mialbym sie przydupiac do kogos kto mial o 10 lvli wiecej odemnie...
Cytuj:
byl bakus ale on gral tylko przez 3-4 lvle ale to dawno tak jak mowiles tak na 64 lvlu racja ;]
|
To jest ta wypowiedz o ktorej mowisz. Wtedy wbijalem 0,5-1 lev na dzien to to trwalo jakies 5 moze 6 dni.
Awer, szczycisz sie, ze wbiles swoj level 100, gz za to, ale to nic nie znaczy, bo czesto osoby z levelem dajmy na to 50 mialy wiecej do powiedzenia niz ty. Zawsze popdporzadkowywales sie wladzy, jakkolwiek oni by zachowywali sie w stosunku do ciebie. Bales sie zabic kogo kolwiek, dla ciebie wazne bylo tylko to zeby expic i to wie wiele osob nie tylko ja. Teraz sprzedales chara i nie majac nic do stracenia pokazujesz wszystkim na około jakim to ty pro playerem, mastahem i wielkim filantropem nie byles i jedziesz po wszystkich co maja inne zdanie od ciebie.
Aha i fragow nie bede juz update'owal, to do Rodiego.
Spytasz dlaczego?
Powiesz pewnie ze wynik dla NF gorszy na tych statach.
No niby tak, ale to chyba nie jest powod.
Nie mam czasu, stwierdzilem ze 2 staty sa nie potrzebne, tamte staty przedstawiaja rzetelną sytuacje na wojnie bo trudno uwazac ze fragi na 80-100 levelach ktore aktywnie biora udzial w wojnie nie powinny sie liczyc, albo mowic ze to noob chary.