Temat: Ghoul
Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 19:52   #191
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

@Up.
Trick został wykonywany już wcześniej i to wiele razy. Nie wiadomo czy nieświadomie, czy też może z premedytacją, ale znikał. Co do ghoula to masz rację, wiele osób nie ma jak nabić posta i dlatego wymyśla głupawe historyjki. Inni nie pomyślą, tylko dorzucają swoje "mondre" trzy gp do tematu popierając.

Pomyślcie sami. Wykonujecie questa i za ścianą nagle znajdujecie jakiegoś umarlaka, który plącze się w pomieszczeniu wielkości schowka na szczotki. Nie wiem jak wam, ale mnie to nie zachęciło do maina. Ale też nie zniechęciło. Jakiś brudas se tam łazi... - pomyślałem i pomaszerowałem dalej. Historia o "zachęcie" jest baaardzo naciągana.

Może kiedyś było tam wejście, ale na pewno Ghoul nie jest teraz całkowicie niedostępny. Już śpieszę z dowodem! CipSoft GmbH nie popiera rookstayerów, prawda? Dobrze wiedział, że wystawienie tegoż potworka "bez sensu" zachęci wielu do wybrania tej profesji. Musiał mieć w tym jakiś cel. Musi być jakieś wejście. Gdyby go nie było pomieszczenie wraz z zawartością zostałoby usunięte wtedy, gdy znikały i drzwi. Można to również uznać za żart. Można. Jednak wyraz "można" ma to do siebie, że można wiele... uznać.

Vial
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline