Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vezir
@ Do wszystkich co mnie pojechali :
Żeby wejść w trapa trzeba być ciota to już jest 1 głupota żeby nie wlazł w niego mogło by i go 100 osób ganiac on by nasuwał duże kółka i pz znikł by i log nobo kto by na tym serwie go dogonił
@ wiem ze biło go ponad 20 osób ale tez ponad 20 mytosów tam było i mogli go leczyć zreszta on ma ponad 1,1k hp i 5 ~ k many
@ sola nobie 1 gadałem z zayonem niż ty nawet kiedys z tą ekipa hunciłem zresztą ciebie tez pamiętam blokałes mi hydry kiedyś
@Jeśli ktos chce sprawdzić moje pvp to na priv niech jakis ots pvp enfo zazuci ...
@ aha myśleliście że jestem nie mrawy bo w profilu mam 20 palka ? eh zal
Pozdro menel ...
|
Człowieku Ty wiesz co Ty piszesz!! Uważasz że jak Zayon ma 190+ to już go nikt nie zabije, wbij tutaj chociaż 50 lvl i pokaż jak byś biegał aż Ci pz zniknie a nie pomyślałeś że oni by do tego nie dopuścili wiesz co to gfb i do czego można je użyć -.- Widziałeś filmik!? Proszę Cię nie pisz że trzeba być noobem żeby wejść w trapa stamtąd nie dało się uciec, byłeś tam kiedyś? podejrzewam że nie... praktycznie nigdy się nie denerwuję jeżeli chodzi o te piksele ale jak ktoś piszę takie głupoty to słuchać się nie da
Sprawdzić pvp na ots LOL, napiszę taki spoko tekst jak Ty "eh żal"
"@ sola nobie 1
gadałem z zayonem niż ty nawet kiedys z tą ekipa hunciłem zresztą ciebie tez pamiętam blokałes mi hydry kiedyś" nie wiem czy to ja jestem taki głupi, że nie potrafię zrozumieć o co Ci chodzi czy Ty nie potrafisz poprawnie napisać ...
Ps; a Ty sam wierzysz w to co piszesz?? i jeszcze jedno jeśli można wiedzieć ile masz lat?
Z Zayonem gadałeś jako kto? jako jakiś noob z 1 lvl dla którego Zayon odpisał hi, skoro z nim gadałeś i jeżeli jest twoim wielkim kolegą to miej do niego szacunek i pisz "Zayon" z wielkiej litery
Zapomniałbym zgodnie z Twoim rozumowaniem to 99% graczy jest noobamy oczywiście Ty nie, Ty byś w żadnego trapa się nie dał złapać pewnie nie dawałeś się zabić na tych swoich ots, warto przypomnieć kto z hlvl Polskich już padał (Taifun, Seromontis) oni też są noobami? przecież mają jeszcze wyższe lvl niż Zayon, długo tu można pisać o tym co Ty tu wypisujesz
@down
w sumie racja ale chciałem mu odpowiedzieć ;p
@Menel spoko tylko plx rl fotek się nie czepiaj =) nie każdy musi być piękny