Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feliex1
No to tak , piszesz jak można kumpla na 3kk ojebać jak ty sam ostatnio ojebałeś mego kumpla na 30k. Choć znałem cię dosyć dobrze i prosiłem żebyś mu oddal to miałeś już mnie w dupie bo jak ty to napisałeś 'mam wyjebane na aurea i jak dla mnie może to być najlepszy kumpel fagu a i tak nie oddam nic'. Wiec co ty tu stary piszesz. Szkoda że od tamtego czasu miałem formata bo chętnie bym z archiwum gg ssa wkleił.
Dalej "(..)połowa osób wógole nie wie co się dzieje w Fagu(...)"
A ty może wiesz? Niby skąd jeżeli ty prawie nikogo tam nie znasz
@About Elom Tika
No dla Eloma nie wyszło w szkole bo go wyjebali to chyba chciał coś zabłysnąć na forum tym co wie ale chyba mu sie nie udalo  Tak jak w szkole.
Koleś ty jesteś totalnym dzieciakiem i pajacem przykładów mogę podać masę czemu tak sądzę ale nie chce mi sie tu rozpisywać za dużo.
Co do tych ownerów stinga , beznickosa itd. to zastanawiałem się czy ty sam od 60lvl~ nie zmieniłeś ownera bo zachowywałeś się od tamtego czasu jak kretyn, no to tyle na dziś. Chyba na temat tego że gówno wiesz dosyć cię zbluzgali to tak jak up ktoś to napisał wyjdź i nie wracaj.
Btw. Stosujesz nadal te swoje sposoby na zarabianie kasy 'parcel plx' ?
|
Ojj Feliex .. po 1 przekrecasz słowa ... Chcesz to skopiuj archiwum z Gg .. a po 2
Po 2.Pamiętasz jak okradłes Na Celescie mojego kumpla na 160k ~?
Po 3. Podaj sensowny dowód że to ja?