Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 22:30   #65
Bzykman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: Jasło

Bzykman ma numer GG 5686811
Domyślny

@Oerta

Co do twoich wypowiedzi to widac ze grales tylko jedna profesja, a to ze skilami mnie rozdupcylo SM-superman dostaje wairor na 15 lvlu. WoW tlyko taki miales? sam warior ma chyba 4 skile + z borni (SM,dash,flying moon i po rebie jesli war-war to jakis inny co ci praktycznie nic hp niezabiera). A fire tao widziales?? Thunder,cure,lightning,volcano,fire circle,fire of hell,fire meteor, fire bomb, fire ball, tornado itp. są lvle skili.

@Co do tego ze taoisetm sie dupnie gra bo go zabijaja na kazdym kroku
Może i masz racje, ciezko sie expi troche chyba ze expisz uzywajac Thunder/Fire/Tornado a nie fire circle (po 65 lvlu). W pvp to ma tylko archer szanse bo wszystko reszta pada jak psy 95 fire niszczylem 130 troja po rebie i bylo 10:3 dla mnie Wariorow to sie jezdzi na kilka hitow bo nie maja duzo hp a m def to pozal sie Boze... oczywiscie bez kolczykow i tarczy .

Zreszta ja juz niegram bo teraz zmascili te gre i zrobili ją na wzór EO... +8 mozna wylosowac z loteri a kiedys na 2 serwerach tylko bylo +8 wiec........