Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eliess
wg mnie polepszyc najta
1) exori bierze 1/2 many a nie 3/4
2)skile ida szybciej ( przynajmniej 10% )
3)jakis czar ofensywny ( slaby byle byly by stale hity )
4) na non-pvp mozna trenic na summonach
5)nowe bronie
i jeszcze trzeba udupic sorcow i drutow
|
Nie mogę! Grałeś koleszko kiedyś DRUIDEM? Grałeś? PYTAM SIE K****! Dobrze, może i grałeś. Osiągnąłeś nim 30 poziom? No? w 99% odpowiedź będzie brzmiała...no jak? NIE! To ja polecam wbić ten 30 poziom druidem, oczywiście FACC bo pacca juz nie skomentuje i postarać się wbić kilka poziomów w pare dni. Jaki będzie wynik? No? Ha! W 99% uzależnionych debili wynik będzie brzmiał następująco: ta udalo mi sie wbic i co teraz n00bue!??!?!?!?!?!?. Lecz, normalnemu graczowi już nie sprawi przyjemności do wbijanie pkt. doświadczenia na amazonkach, rotwormach. Następnie wbij proszę 30 poziom knightem, skile? myśle że już na 65 rycerzem będzie się szybciej wbijało poziomy... Do czego zmierzam? Otóz, myślę sobie o ludziach, którzy piszą:"ÓDUPIC DRUtAAA!!!!".. Eh...Może jakiś mój odpowiednik, czyli 11 latek mnie zrozumie. Dalej przechodzę do interpretacji drugiego losowo wybranego posta:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dogmeat
W pełni zgadzam się z przedmówcą w sprawie zmiany nazwy paladyn na hunter 
A co do nowych profesji: byc może CipSoft coś wkrótce wprowadzi, ale oczywiście tylko dla PACC'ów
Jesli chodzi o temat: udupić sorca i druta. Nie chciałbym, żeby Tibia stała się zbyt łatwa. Różdżki bym zostawił, jednak warto by:
- zmniejszyć obrażenia od nich zadawane
- zmniejszyć dwukrotnie regenerację many
Do tego różdżki mogą być dwuręczne, aby palek nie czuł się poszkodowany ^^
A ponieważ sorci są zbyt dobre w pvp, to obrażenia od magii powinny być w pewnym stopniu zależne od pancerza.
I jeszcze jedno: czar dla rycerzy pozwalający na użycie ich broni jak bumerangu.
|
W sprawie profesji, na 99% CipSoft GmbH nie wprowadzi nowej profesji, bądź nie zmieni nazwy. Tibia zbyt łatwa? Jak wyżej napisałem expienie druidem na 50 poziomie na darmowym koncie bez przyjaciół będzie poprostu NUDNE i niepszynoszące satysfakcji. I znowu się powtórzę: może jakiś mój odpowiednik, 11 latek mnie zrozumie.
Dziękuje serdecznie,
pozdrawiam wasz zwykły, mały eVolucja.
Przepraszam za błędy co umnie zdaża się bardzo rzadko lecz w trakcie pisania tego posta jestem na urodzinach u kuzyna i nie mam przy sobie słownika by sprawdzić niektóre wyrazy.