Temat: Psi Ball
Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 23:47   #50
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Wzialem noz lekko rozcialem palec i probowalem wyslac w rane energie. Udalo mi sie! Choc ranka naprawde byla plytka to nawet strupa nie bylo.
Teraz wyższy poziom trudności... odetnij sobie rękę...

Cytuj:
Temat ten zrobiłem po to by się czegoś dowiedzieć o psi ballach czy energii chi. Jeśli ma ktoś zamiar "nabijać się" z tego, niech sobie oszczędzi czasu i niech nie pisze posta.
Witamy na tibia.pl, gdzie flame ma miejsce w każdym temacie... Chcesz siać herezję? ==> grupa abnormal

Cytuj:
Zdarza się, że servitor uzyska świadomość i zbuntuje się przeciw twórcy, dlatego też, nie zaleca się tworzenia świadomych servitorów przez początkujących.
Tylko czekać, aż jakiś samowolny zbuntowany servitor zniszczy świat!

Cytuj:
czlowiek to jest taka 40 watowa bateryjka.. mozg wytwarza tyle energii.. a skoro mamy w sobie energie to czemu nie mozemy jej kontrolowac, uwidaczniac i uzywac ?
Nie mówię, że medytacja jest zła czy głupia, ale znam lepsze sposoby wykorzystywania własnej energii życiowej.

Cytuj:
A może mam zamiar opanować świat z psi szieldem i psi słordem hy?
A umiałbyś zrobić łuk?? Machanie kataną jakoś mi nie idzie... (może to przez brak miejsca w domu na takie zabawy...)

Chi ball, psi ball, czy nawet koci ball... teoretycznie wszystko jest możliwe, problem w tym, że człowiek gdy czasem czegoś mocno chce a nie może osiągnąć oszukiwany jest przez swój umysł złudnymi obrazami i/lub uczuciami, których pragnie. Pamiętajmy, że ludzie to ignoranci, co nie jest udowodnione, nie musi istnieć... (Możecie i bardzo wierzyć, że istnieje czwarty wymiar, ale póki nie macie odpowiednio umieszczonego oka by móc go postrzegać, nie możecie być pewni, że on istnieje).
Wiecie dlaczego tyle tu sceptycyzmu? Ponieważ ja też mogę napisać: "A ja to umiem zrobić psi'balla o sile wybuchu 40 megaton!!111 i Ruski chcą mnie porwać i wykorzystać jako tanią fabrykę zastępczych bomb atomowych! RATUJCIE!!!11 PLX".

BTW
Co wy macie z tą nieskończonością wszechświata? Mnie się zdawało, że w świetle ostatnich badań wszechświat nie tylko nie jest nieskończony, ale także zamiast jak to kiedyś uważano rozszerzać się coraz wolniej, przyspiesza... Wniosek ==> Obecna ocena wieku wszechświata jest nieprawidłowa. [/OFFTOP]

Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 25-03-2007 o 23:49.
Quezacoatl jest offline   Odpowiedz z Cytatem