Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2007, 23:48   #5696
glopson
Guest

Domyślny

@up
Może z 20min góra. Są to wieloletnie obserwacje, które tylko należało zapisać, a pisać potrafie

Grałem w szachy o 500gp
Wygrałem

A tu coś starszego

Myślę, że brak nicku nie ma wpływu na jakość obrazka

KOLEJNA CZęść

1. Azaroo - skończył grać w tibie i dobrze. Wyluzował i pier**** te gre. Teraz ma wszystkich w dupie bo hacka hapnął:/

2. beciu - problemy z przekroczeniem 50lvla. Kiedyś miał jakiegoś chinskiego pallka ale pamiętam jak sprzedawał bo go zjechaliście na forum Ale jest ambitny i pocina master sorcerem.

3. Y@hu^^ - trudno policzyć ile miał juz charów ale woli CS'a i dobrze robi. A w CS to tylko strzela po mordzie kumplom

4. pawii - to dopiero laps! Zasłynął jako gracz o najniższym w historii tibii IQ.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawii
Jutro będą kolejne fragi bo mi jush rodzice sapią właśnie przez nich chce delete bo mi zajebali 100zl które na pacc mialem zeby mi nowe rolety kupic paranoja ;p
To mówi samo za siebie. Jakbyście sie czuli zbierając na pacca 2 lata poprzez sprzedawanie butelek a tu nagle rodzice biorą kaskę na rolete, której nie chcesz?

5. Glonsher - nie stać go na tempest roda więc ubił Lavadina. Niezły żul. Ale teraz gdy ma juz wymarzony kijek może spokojnie expić mam nadzieje że hapnie hacka i go straci

6. Hachu - nabijacz postów, ciągle robi double posty. Jest niecierpliwy i wciska na chama "wyślij odpowiedź".

7. Wykretas - spoko ziom. wykręca wszystkich z równowagi. Bije noobów bo chce sie ich pozbyć. Czasami to skutkuje bo noob sie załamie i zmienia serva tak więc niedługo danubia bedzie spoko.

8. Azaluz - podobnie jak wykretas wycina noobów z danubii. Dzięki niemu pozbyliśmy sie uh makerów takich pg jak: Jastin, Joxabet, Teraram, Stormvis, Naolo, Blanik itp.

9. Peps - reklamuje pepsi bez mojej zgody. Wszyscy wiemy iż niektórzy moderatorzy wolą Cole Original z biedronki. Powinien być za to zbanowany!!!

@down
Huntuj go

Ostatnio edytowany przez glopson - 26-03-2007 o 00:52.
  Odpowiedz z Cytatem