Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2004, 21:31   #31
menda spod kartonu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 08 2004

Domyślny odp.

Shanhaevel> heh nie jestem mądrzejszy od lekarzy i nie powiedziałem że jestem a te informacje które napisałem mam głównie od samych lekarzy a reszte sam przeczytałem w jakiejś książce o dysgrafi itp. którą stara mi kupiła bo tam było kilka rzeczy które "miały mi pomóc"

$corcerer> a czy ja napisałem że ja tej choroby nie lecze staram się ale lęcząc ją od 5 klasy podstawówki nic mi to nie pomogło powiem więcej jest coraz gorzej i żeby nie było ze nic z tym nie robiłem robiłem to co miałem robic bo chodziłem do poradni jakiejśtam (nie pamiętam nazwy) i robiłem wszystko co mi kazali obecnie nie chodze bo stwierdziłem z starymi że to strata kasy(25 zeta tygodniowo za godzine czegoś co mi nic nie daje) ćwiczenia robie różne i to sam z siebie bo mam nadzieje ze to może coś kiedyś da(w co wątpie ale nigdy nic nie wiadomo) acha nawet dla ciebie pisałem z ł ą i innymi badziewiami a wtedy tego nie pisałem bo normalnie uważam to za strate czasu przeczytałem ten tekst kilka razy ale pewnie i tak popełnilem kilka błędów ale licze na to że je znajdziesz i mi je poprawisz tak fajnie na czerwono
---------------
Edited by Gimli : Widzisz, jak chcesz, to mozesz , zrobiles tylko jeden blad I pieprzenie ze to niewyleczalna choroba...

Ostatnio edytowany przez Gimlos - 30-09-2004 o 21:43.
menda spod kartonu jest offline   Odpowiedz z Cytatem