Temat: Hellgate
Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2004, 21:37   #1
oWn3d
Użytkownik forum

oWn3d's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Shadow Moses

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 36
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
oWn3d ma numer GG 3168774
Domyślny Hellgate

Legenda
Cyfry:
1 do 19 - Oznaczenie odpowiednich dziur na różnych poziomach
4a, 4b, 4c - w tych dziurach respują się Bugi, White Mushroom'y oraz 4 krzesła, które mogą okazać się przydatne gdy zapomnisz parceli (jednak aby wyjść przy ich pomocy będziesz potrzebował/a kogoś do pomocy)
16a - Tutaj pierwszy raz będziesz musiał/a użyć parceli, krzeseł lub Lewitacji, jeśli idziesz z kimś to wystarczą tylko 3 parcele/krzesła (jest tutaj rope spot którym możesz wyciągnąć parcele/krzesła i swojego towarzysza/ke)
19 - Ten rope spot prowadzi do pomieszczenia z Waspami, trudno stąd nie trafić na powierzchnie
Litery:
A - Wejście do Hellgate, tutaj będziesz musiał/a użyc klucza, dalej jest komnata z teleportem
B - Cmentarz, możesz znaleźć tam Szkielety, Ghule oraz DSy (o ile dobrze pamiętam to DSy są tylko dwa)
C - Komnata z elfami i scoutami, można także skorzystać z małego jeziorka jeśliby brakowało jedzenia
D - Pomieszczenie z Giant Spiderem
E - Tutaj można spotkać Rotwormy
F - Kilka Ghuli w korytarzu
G - Trzy, może cztery DSy, niepamietam dokładnie, najlepiej isć ostrożnie i broń Boże nie uciekać w góre, w pozostałych miejscach DSy wystepują pojedyńczo lub po dwa
H - Kilka Ghuli i troche więcej DSów, ponadto na znajdującym się tu ołtarzu można było kiedyś użyć Mysterious Fetish'a, aby się wydostać z Hellgate
I - W każdym z tych domków natrafisz bodajże na dwa Beholdery, dwa DSy, kilka Ghuli i Szkieletów
J - O ile dobrze pamiętam znajdziesz tam dwa DSy i dwa Ghule, dalej nie wiem co jest, ponieważ nigdy nie było dane mi sprawdzić
T - Teleport, w tym miejscu się pojawisz po wejściu w teleport wspomniany w punkcie A

Ostatnio edytowany przez oWn3d - 17-03-2005 o 15:45.
oWn3d jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.