teoria ogulna w tym ghoul
1. wytlumaczenie :
gdy mino mag showal klucz do swego pokoiu dorwali go nieumarli i wzia go ghoul po tym jak ghoul teroryzowal mieszkancow a 3 bochaterowie walczyli z nim
zabil 2 jeden ledwo zywy ogluszyl ghoula i zamurowal go
gdy ghoul sie obudzil mial przy sobie klucz wlozyl go w kosci ludzi kturych kiedys zjadl lecz najpierw probowal nim rozwalic sciane lecz nie udalo sie
ale z biegiem lat sciana niszczala
teraz moja teoria na temat questa
wedlug mnie trzeba zaniesc te cialo wolfa dla slepego orka
trzeba cos powiedziec po orcowemu
wtedy slepy orc da jakis przyrzad do rozwalenia pekajacego muru
gdy ubijemy ghoula lub poprostu wezmiemy klucz i uciekniemy klucz prowadzi do komnaty mino maga gdzie musimy wejsc do TP
gdy tam wejdziemy pojawimy sie w jakims dziwnym miejscu w mintwal niedostapnym do wyjscia tylko jest podrodze jedna komnata gdzie jest 10 mino a za nimi tp gdy wejdziemy w tamten tp pojawiamy sie w tajemnej bibliotece mino maga w kturej jest ksiega gdzie i kiedy pojawia sie spike sword
poniewarz wy muwicie ze on czasem znika i wlasnie on znika i tam jest data i gdzie bedzie lezal spike sword bedzie trzeba go odkopac pickiem w tej godzinie i w tym miejscu gdzie pisze w tej ksiedze
(( ta teoria nie jest udowodniona to sa tylko moje domysly )
mozemy probowac rozwiazac te teorie i zobaczyc czy zgadlame 1/100000 ze tak
a moz eze nie co jst bardziej prawdopodobne ale jak bedziemy probowali to bedzimy wiedziec ze to nie to
i mysle zeby zaczac
od rozmowy ze slepym orkiem
ktos mi powie jak jest
cialo
wilk
oltarz
dziekuje
|
|