A niech PK zniechęcają do gry, ludzie przestaną grać, CipSoft przestanie zarabiać i Tibia przestanie istnieć, bo rzeczywiście śmietnik się tam zrobił nieziemski.
>>Nigdy nie zdobyłeś wyższego levela,więc nie zasmakowałeś krwi innych.Jesteś narazie tylko ofiarą,więc twoje rozumowanie jest logiczne.Może w przyszłości gdy zdobędziesz przynajmniej ten 20 poziom(co ci zajmie jakiś rok),docenisz piękno czynnika PvP w Tibii<<
Jakoś miałem 30lvl i nie odczuwałem potrzeby zabijania innych graczy - to kwestia psychiki - czy ma się mordercze zapędy czy nie.
Owszem, Tibia to gra, ale grają w nią PRAWDZIWI ludzie wcielający się w postać z gry.
Owszem RPG to wcielenie się w dowolną postać, problem w tym, że należałoby tą postać odpowiednio odgrywać. Trudno w prawdziwym świecie znaleźć morderce, który w biały dzień na zatłoczonej ulicy zabija sobie jakieś niewinnych ludzi. Ach, sorry, w Tibii nie ma niewinnych, są tylko winni - ich winą jest to, że chcą grać w Tibię, a nie mają wysokiego lvl.
EDIT - Zapomniałem dodać, że według obowiązujących standardów noobem jest ten, kto ma niski poziom, albo odmienne zdanie od gracza o wyższym poziomie.
Ostatnio edytowany przez Crusader Ronax - 30-09-2004 o 22:28.
|