Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2007, 17:28   #2380
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vezir Pokaż post
@Milten
Nie mam nic do ciebie zayona znam z kolejki na hydrach gadaliśmy se tam troche nie jest żadnym moim kolegą bratem tatem ani mamą itp. Miałem szacunek do tego czasu gdy zobaczyłem kilka wypowiedzi któregoś z ownerów na forum tibia.com 4example : Korsain - game over ...
2 Sparwa sam nie lubie otsów tzw rpg - ze zdobywaniem expa ale pvp enfo są wpożądku np. na otsie qmpla - furora war gra połowa Dusskines ma ich msn i wogóle wojna sie tam szykuje i będziemy mieli filmy z 1 ręki mniejsza
3 Sprawa oglądałem ten film i tam jest ewidętne popchnięcie żeby srezedał na dół chociaż wiem ,że tam niema wyjścia pożył by dłużej i wiem że Swat'owców była chmara ale był tam tez Max,Loira i sam wszechmocny Zayon nie mówie ,że lvl 190 to undead jakis tylko po prostu ,że gdyby miał jakąś orientację (nie dał się pchnąć) pozył by bądź co bądź dłużej iii może ktos z est~ by przybiegł z pomoca w co wątpie a jeśli to wszyscy by padli Poprostu Lost control i Swat-Team mają dobre strategie. Co do dedów Taifuna i Seromontisa nic nie mam Serka biło wieeele ludzi a on był sam
Chociaż taifun zrobił głupio że pobiegł sam na czele
Przepraszam za tą kłutnie
@Sola ty i Druidka byliście inni
Btw. mam tu 50 lvl Fuxedon ... shit druid sux ;p
pozdro ...

Ja też nic do Ciebie nie mam, i zgadzam się niech już będzie koniec tej kłótni ;] Tylko że patrz co by dla Zayona dało że pożyłby dłużej(nie mówię że przez to specjalnie padł) co Loira czy Max mogli zrobić przeciwko tak dużej grupie Swat-Teamu ... niC, a co do przyjścia Est~~ to możesz być pewny w 100% że by nie przyszli bo to byłoby kompletne szaleństwo, proszenie się o śmierć, załóżmy że by ktoś jednak przyszedł i co weszliby na most to by się równało z ich śmiercią, przecież tam by nie mogli się ruszyć, ponieważ pierwszego kto by stał zablokowali m wallem i "you are dead" w 2-3 sec, to byłoby coś podobnego jak u Taifuna że nie byłoby ucieczki a już tym bardziej szans na podjęcie walki

pozdro i skoro tyle osób Ci mówi że nie masz racji to coś w tym musi być
Milten jest offline   Odpowiedz z Cytatem