Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taliboy
boże co to sie porobiło... jeszcze 300 200 100 lat temu takie cos bylo nie do pomyslenia...
|
LóL ?? weżmy naprzykład starożytną grecję, tam to było wręcz na porządku dziennym, i nikt się nieprzejmował, że jego sąsiad za glinianej scianki mieszka z "qmplem". Wtedy świat był 100 razy prostrzy, nikt się tym nieprzejmował a teraz co ??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hinol
Polska to katolicki kraj i nie będzie przyjmować tutaj jakiś "bezbożników". PRECZ!!
|
Do tego fragmentu mam dwie uwagi:
1) Niech każdy wipowiada się za siebie, oki ??, ja jestem wierzący, co niedziele [niekażdą] chodze do kościoła i mi to zwisa czy ktoś jest homo czy hetero [W ostateczności bi]
2)@Baron Kaldrick, fanatyk ?, ja bym tutaj dodał rasista. Dlaczego ?? To proste, takie "czystki" są przejawem razismu na tle orientacji seksualnej. Zapewne buddystów i muzłumanów też byś wywiuzł poza naszą "wielką, chrześcijańską i tolerancyjną" ojczyzne ?? [może na sybir ??]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
dla mnie homoseksualizm to choroba
|
Tego to nikt niewie, niektórzy twierdzą, że się z tym urodzili, inni uwarzają, że to nagle pojawilo się im w podswiadomości a jeszcze inni mówią, że to może być skutkiem złych kontaktów z matką.
<Mamusiu, plx niebij, nieee, ałaaaaa, buuuuuu>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khan
Lesbijki TAK, geje NIE
|
A gdzie tu ruwnouprawnienie obu płci