Ja nie kozacze bo nie mam czym/...

przeciez juz od dawna vern nie jest moj

ja osiagnalem nim to co osiagnalem w troszke powyzej roczek wbilem 153lvl i wystarczy mi grania w ta gre..

poznalem ludzi i ich podejscie do tej gry
Jest na pacerce kilka osob ktore pamietaja mnie jak latalem na 40 lvlku na katedrze

swiezo po update

Pamietaja moj pierwszy domek

itp
Jest rowniez jedna osoba ktora nauczyla mnie ze ludziom w tibi ufac zabardzo nie mozna

przekonala mnie o tym juz na 16lvlu

On wie o kim mowa
Pozdro T....
Poza tym to jest tylko gra i nic wiecej... wprawdzie potrafi uzaleznic ale i tak pozostaje tylko gra ktora w niczym nie dorownuje trudnoscia zycia!
Ale co do screenow to poprostu denerwujacym jest ciagle ogladanie seri 10 screenow z lania gs-a na blood herbie czy tez na Pohu czy nie wystarczyl by np: najlepszy hit a pozniej zdjecie loota ?:/
po co 10 takjich samych screenkow? przeciez to tylko zasmieca forum i robi je nudnym ... . Albo wkolko te same screeny z hydr to rowniez nudne:/ Rozumiem huntynp: na dh! Gdzie naprawde mozna pokazac cos ciuekawego niemowiac juz o nowym terenie POI czy tez Calessa (nie pamietam jak to sie pisze juz)

sam chetnie poogladam te screeny bo nie mialem specjalnie okazji zwiedzac tych terenow...
See yA!:/