Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nide Wune
Haha widać że czytać umiesz uHAHahAH
I właśnie tacy ludzie powinni być "Kicked" z tego forum uhahahA
|
Może zamiast twojego pożal się Boże angielskiego lepiej byłoby napisać wyrzuceni ewentualnie usunięci z forum?
Cytuj:
Skapnij cały post jeszcze raz, niech ci korbka w głowie trochę poklika i zauważ w jakim celu ja napisałem ten post uhahaha
Właśnie dlatego zależy mi żeby NF wygrało i zamierzam im w tym lekko pomóc.
|
To moze oswiec nas bo nie widze zadnego przekazu w twoim poscie. Widocznie za nisko sie schylam...
Cytuj:
BTW. Acc Number Slaminera - to już było.
I tak btw. blokowanie postaci podczas "bitwy"? Hehe duuuużo o hackowaniu wiesz HAha
|
Blokuje sie przed bitwa. Ewentualnie blokowac dalej w czasie bitwy gdy postac pada. I nie rob z siebie takiego evul hakiera bo kazdy czlowiek wie na jakim porcie chodzi tibia, jakie sa IP login servow etc.
Cytuj:
Jak już blokowac z acc number to na amen bo tak się da. (No chyba że wspaniały CipSoft zmieni acc number ofiary)
|
Logowac sie do gry przez klienta, najlepiej przez opracowanego bota. Na stronie jest sprawdzana wiarygodnosc poprzez klucz RSA.
Cytuj:
Wogule żałosne. Blokować char to chyba ostatnie co by mi się chciało!
|
Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr. Swoja droga znajdz checi na zabawe ze slownikiem ortograficznym.
Cytuj:
I ta jestem taki h4ck3r, wiem jak działa serwer Tibii i jak sam klient i wiem że port 7171 ma 3 kanały, 1 nieużywany a ja wiem jak go użyć. Wiem że żaden Firewall nie może zablokować podczas gry 3 kanału. I wiem że mam linuxa. I wiem że łącze się z tym forum przez proxy generatora i wiem że to ja ostatnio crashowałem forum strony TBI.
|
Jestes taki eVul hacker - masz linucha, znasz nikomu nie znany port dla tibii, wiesz co to proxy i nawet go uzywasz, klepiesz uhy na TBI - moge cie dotknąć?